Avon Solutions, Beautiful Hydration, Day Cream Odżywczo - nawilżający krem na dzień `Blask nawilżenia`

Hankaak
    15 lutego 2017 o 17:40
    Przyjemny
    Krem dość przyjemny dla skóry, dobrze nawilżał. Filtr UV jednak dość słabo chroni. Dawno go nie używam, ale pamiętam, że przy tym kremie moja skóra też miała skłonności do przetłuszczania się i świecenia. Na jedno opakowanie w czasie wiosny ok - ładnie też wyrównywał koloryt. Ale na dłużej nie.
    U konsultantki
  • 5 grudnia 2013 o 20:49
    Taki sobie
    Kupując go spodziewałam się czegoś lepszego. Krem ma mocny chemiczny zapach, nawilżenie jest średnie. Pod makijaż nadaje się dobrze, bo jest lekki, podkład się na nim nie waży. SPF mógłb być trochę wyższy, ale dobrze, że chociaż taki jest. Używam tego produktu od: skończyłam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
  • 26 maja 2013 o 21:29
    Odżywia, nawilża, glam
    Tak jak w opisie produktu doskonale odżywia skórę. Choć mam cerę tłustą i wrażliwą to zimą doskonale się u mnie sprawdził, bo przecież nie mogę używać tłustych kremów. Nie zapycha, wyrównuje kolor skóry, cera wygląda promiennie i zdrowo. Używam go jeszcze poza zimą w dni kiedy czuję że mam zbyt napiętą twarz lub poszarzałą, zmęczoną... wtedy działa natychmiastowo... szybko regeneruje. Na codzień częściej muszę korzystać z kosmetyków z apteki do cery tłustej i trądzikowej, ale z chęcią wracam do kremu Solutions Blask Nawilżenia. A cena -rewelacja- oczywiście nie w regularnej. Używam tego produktu od: około 1 roku Ilość zużytych opakowań: zaczynam 2 opakowanie
    mikia20
    4 maja 2013 o 23:42
    Mieszane uczucia...
    Mam problem z oceną tego kremu. Bo wg mnie ma bardzo duże zalety, ale pewne wady sprawiają, że więcej go nie kupię. Użycie - krem ma dość gęstą konsystencję, miło się nim smaruje, bardzo delikatny przyjemny zapach (jakby lekko owocowy). Jednak... po posmarowaniu patrzę w lusto i o rany, jak bardzo się swiecę. Po przeczekaniu kilku minut sytuacja wraca do jako takiej nomy. Działanie - krem świetnie nawilża, poprawia koloryt, dobry na wiosnę po zrezygnowaniu z ciężkich ochronnych kremów. Plus za filt UV (ale dość słaby). Dwie wady - w moim przypadku zwiększa przetłuszczanie cery (mam do tego skłonność niestety) oraz mam wrażenie jakby trochę mnie zapchał. Szklany słoiczek, cena do przyjęcia, aczkolwiek radzę poczekać na promocje. Wydajny. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: dwa
    pomos
    1 maja 2013 o 15:27
    Całkiem dobry krem
    -dość wydajny -rozświetla cere -nadaje ładny koloryt -nie zapycha! -cena -lekko nawilża, do bardzo suchej skóry,odwodnionej pewnie sie nie sprawdzi bo gdy mam policzki bardzo suche to odczuwam nieprzyjemne ściągniecie skóry po paru godzinach Dobry,tani produkt.