Bell Phenomenal Lashes Super Long Mascara Wydłużający tusz do rzęs

annnala
    15 lutego 2014 o 0:50
    bardzo dobrze wydłuża
    Bardzo dobry tusz wydłużający. Zgadzam się, że doskonała szczoteczka, rzęsy są wydłużone i nieposklejane. Bardzo wydajny, nie zasycha. Dla moich rzęs doskonały, jeden z najlepszych jakie używałam i warto zaznaczyć, że cena też bardzo zachęcająca.
  • 26 września 2013 o 8:52
    słaby
    Dotąd używałam zawsze tuszu masterpiece max, ale postanowiłam spróbować czegoś nowego.No i zawiodłam się. Tusz jest tani, ale jego wielką wadą jest osypywanie się pod oczami nawet w godzine po aplikacji, robi efekt pandy.Tusz MaxFactora nie robił mi takich niespodzianek, nawet jak był już lekko zaschnięty. Ma nielubianą przeze mnie szczoteczkę, ale przyznać trzeba że rzęsy pogrubia i wydrłuża dość przyzwoicie, chociaż bez spektakularnych efektów. Ja jednak nie jestem nim zachwycona i nie polecam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 31 sierpnia 2013 o 20:25
    mój numer jeden wśród maskar
    wypróbowałam wiele tuszy, ale póki co z tego jestem najbardziej zadowolona. - przede wszystkim szczoteczka - świetnie rozczesuje rzęsy i nie zostają grudki - konsystencja - dobrze się rozprowadza, nie sypie się i nie zostawia nieestetycznych cieni pd oczami - dość dobrze wydłuża - cena - naprawdę niska w stosunku do walorów produktu Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 31 sierpnia 2013 o 20:24
    rewelacja!
    kupiłam go przypadkiem, na wyjeździe - zapomniałam zabrać z domu swojego tuszu i potrzebowałam czegoś taniego, na szybko. Z założenia do użycia tylko na czas pobytu poza domem. i co? bardzo pozytywne zaskoczenie, bo tusz okazał się fenomenalny! PLUSY: - świetnie wydłuża - nie klei rzęs, ładnie je rozczesuje - cena śmiesznie niska w porównaniu do jakości - dostępność - ogromna wydajność - przy codziennym stosowaniu miałam go od stycznia i dopiero w lipcu się skończył polecam każdemu! Używam tego produktu od: stycznia Ilość zużytych opakowań: jedno
    mimi9
    30 lipca 2013 o 13:37
    Naturalny efekt
    Tusz kupiłam z powodu pozytywnych opinii na wizażu. No i się nie zawiodłam. Rzęsy po pomalowaniu naprawdę wyglądają bardzo ładnie, wydłużenie też jest widoczne. Jednak w miarę wysychania tuszu efekt zdaje się normalnieć i później już tylko maluje bez efektu wow :P Ponadto u mnie czerń nie wygląda sztucznie, nie jest nachalna i dlatego go lubię za tą naturalność :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe