Oriflame Swedish Spa, Anti - Cellulite Cream Krem antycellulitowy

• 12 października 2019 o 20:53
    Lubię
    To bezbarwna lepka maź, dość gęsta, ale bardzo dobrze się wsmarowuje. Co prawda nie przynosi jakichś wymiernych korzyści antycellulitowych, ale bardzo go lubię. Ten żel (bo to bardziej bardziej żel niż krem) daje przyjemne uczucie ściągania i chłodu. Stosuję go nie tylko na nogi, ale na całe ciało,np. gdy zbyt bardzo przypiecze mnie słońce. Chłodzi niczym przyjemny prysznic i koi niczym pantenol.
  • 19 czerwca 2018 o 13:09
    Jest Ok
    Zachwycona innymi produktami z seri "swedish spa" postanowiłam sięgnąć po kolejny, krem antycellulitowy. Gdy nasmarowałam nim uda od razu poczułam kojące, przyjemne działanie, po kilku minutach widać było efekty od razu. Wtedy byłam bardzo zadowolona, jednak po godzinie efekt zniknął, więc chyba nie takie działanie powinien mieć krem o właściwościach antycellulitowych.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • zbyt krótkie działanie
    Anieg
    27 marca 2018 o 15:21
    szału nie ma
    Przeciętne mazidło. Lepkie, dość ciężko się wchłaniające, o intensywnym zapachu. Wygodna, spora tubka z praktycznym zamknięciem. Krem-a w zasadzie żel, jest bardzo gęsty i wydajny. Ciężko się wchłania i trzeba go dobrze wmasować-ale to trochę jego plus, bo wymusza masaż :) Skóra jest po nim lekko napięta, ale nie zauważyłam redukcji cellulitu czy większego ujędrnienia. Przy regularnym stosowaniu wysusza skórę, więc konieczne było też stosowanie jakiegoś nawilżającego preparatu. Zapach intensywny, niby cytrusowy, ale trochę chemiczny-nie przypadł mi do gustu. Nie był drogi ale raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • wydajny
    Wady:
    • lepki, trudno się wchłania
    • nie widzę efektów stosowania
    elbrus
    2 września 2015 o 21:18
    POMÓGŁ !
    Krem jest rewelacyjny. Przede wszystkim dlatego, że działa! Skończyłam już 2 opakowania. Nie stosowałam ich pod rząd. Była między nimi kilku miesięczna przerwa. Teraz wiem, że niepotrzebna. Krem zwalczył (razem z peelingiem z tej serii) mój sellulit i rozstępy, które pojawiły się po przytyciu. Nie był to stan bardzo głęboki, ale jednak widoczny, w żadnym razie nie wyimaginowany. Miałam takie myśli, że nie założę kostiumu kąpielowego, nie pójdę na plażę. Oczywiście takie myśli są złe, bo nie można degradować swojego czasu i sposobu wakacji na podstawie cellulitu. Ale myślę, że wszystkie wiemy, co mam na myśli. Czułam się niekomfortowo. Ten krem pomógł mi zwalczyć cellulit i rozstępy. Ma lepką konsystencję, cytrusowy zapach. Wchłania się standardowo. Nie jest w tej dziedzinie mistrzem formuły 1, ale ostatni w peletonie też nie przybiega. Tuba jest wygodna, stabilna, łatwo wydobyć produkt nawet przy końcówce. Tylko na jeden, ostatni raz przecięłam tubę, aby wykończyć całkowicie krem, ale malutko tam już było. W promocji kupuję go za mniej niż 20 zł. Jest wydajny, starcza na długo. Nie mam mu absolutnie NIC do zarzucenia. Wręcz przeciwnie: naprawdę mi pomógł! Mam nadzieję, że nie wycofają go ze sprzedaży!! Używam tego produktu od: ponad 2 lat Ilość zużytych opakowań: zaczęłam trzecie opakowanie
  • 16 czerwca 2015 o 14:55
    MOJ ULUBIENIEC!
    Plusy: +opakowanie +konsystencja +zapach (mietowy) +cudownie chlodzi +nawilza skore +przy sumiennym uzywaniu skora staje sie napieta +lekko zwalcza cellulit minusow nie ma Używam tego produktu od: 3miesiace Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1