Goldwell Kerasilk, Rich Care Treatment Odżywka intensywnie nawilżająca

• 26 października 2014 o 14:45
    Świetna odżywka
    Hej :) Kupiłam tą odżywkę ale małą 150 ml i jestem bardzo z niej zadowolona. Poszukuję ją po internecie ale w tej dużej butli 1000ml. Czy któraś z was mogłaby mi wysłać linka gdzie w internecie mogę ją kupić bo na allegro nie ma. Proszę o info ! :)) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    euxinus
    17 sierpnia 2014 o 14:42
    Super
    Używam tej odżywki już kilka lat, wiec opinia moja na pewno nie jest wystawiona pod wpływem chwili :) Goldwell Kerasilk ( tak odżywka, jak szampon) to jeden z moich faworytów kosmetycznych. A muszę powiedzieć, że swoje włosy poddaję ciężkiej próbie, rozjaśniając je bardzo często. Nie napiszę, jak często to robię, bo jedyną słuszną reakcją, byłoby postukanie się w czoło. Jednak seria ultra goldwella bardzo ułatwia mi życie. Moje wysuszone włosy ścięte na klasycznego boba pokochały tak szampon, jak i odżywkę Kerasilk Ultra. A nie mam czasu długo trzymać kosmetyku na włosach. Po prostu myję, spłukuję , suszę i lecę do pracy. I wszyscy chwalą moje zadbane włosy. Ja też je lubię. Są miękkie, puszyste, błyszczące. Świetnie pachną, doskonale się układają. Różne serie wypróbowałam, ale do tej zawsze będę wracać. Zaznaczając jednak, że odżywka może nie spodobać się tym, którzy nie lubią włosów zbyt „sypkich” i miękkich (tak było z moją kochaną rodzicielką).
  • 19 lutego 2013 o 18:14
    mnie bardziej irytowała niż pomagała
    Używałam jej w 2011 roku i nie wspominam z sentymentem. Ba, nigdy już nawet nie spojrzałam w jej kierunku. Aczkolwiek nie mówię, że jest zła - po prostu mi nie służyła, a używanie jej z biegiem czasu coraz bardziej mi się dłużyło (i nużyło). W końcu nie wytrzymałam i 1/4 butli przekazałam siostrze za wypróbowanie. Jest dobra pod czepek, ale i w standardowym użytkowaniu spełniała swą nawilżającą funkcję dobrze. Utrzymywała włosy w dobrej kondycji - nic się nie przesuszało, nie łamało. Ale mam włosy niekłopotliwe, zdrowe z natury, więc nie tak do końca wiem, czy jest ją za co doceniać. Wydajna do bólu - używałam jej przeszło rok! Teraz dyskawlifikujący ją minus: obciążała i masakrycznie skracała świeżość włosów. Przetłuszczały się szybciej niż zwykle - myłam rano, a po południu włosy były już nieświeże i klapnięte. Dziwię się teraz, że tak długo to znosiłam. Nie używałam jej codziennie, a tylko raz - góra 2 razy w tygodniu jako kurację. I zawsze efekt wizualny był opłakany, a znam umiar w nakładaniu. Dodam tylko, że moje włosy są skrajnie delikatne w strukturze, jak piórko, gładkie i cienkie. Do tego mają tendencję do szybszego przetłuszczania, ale przy doborze służących jej kosmetyków wytrzymują w dobrym stanie 2 dni. Więc można. Używam tego produktu od: 2011 rok Ilość zużytych opakowań: 3/4 dużej butli
  • 8 lutego 2013 o 13:22
    świetna
    Wszystko w tej odzywce zasługuje na pochwałę. Duża butelka z dozownikiem = wygoda stosowania i duża wydajnosć. Cena umiarkowana , też na plus. Efekty: + włosy lekkie, nieobciążone, ładnie się układaja, + w widoczny spoósb poprawia kondycje włosów , dodaje im blasku, są sypkie, gładkie , nawilżone, + ładnie pachnie , + wydajna, dobrze się rozprowadza i łatwo słukuje. Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 butli
  • 15 listopada 2012 o 9:53
    Świetna
    Uwielbiam, niedawno skończyłam trzecie opakowanie. Wreszcie znalazłam odżywkę ktróa spełnia moje wymagania. Zaznaczam, że mam włosy kręcone i rozjaśniane. Stosowałam dotyczczas wszelkich drogeryjnych kosmetyków, nie rezygnując także z profesjonalnych. Od momentu kiedy po raz pierwszy zakupiłam zestaw kerasilk (szaampon i odżywkę) nie rozstaję sie z tą serią. Szampon sobie odpuściłam (obecnie używam Babydream, Rosmman), ale odżywkę mam zawsze pod ręką. Plusy: - wygodne opakowanie, dozownik (nie ma obaw, że niepotrzebna ilość wydostanie sie z opakowania- nabiramy tyle pompek ile nam trzba) -duże opakownia ( wystarczas na długo) -super nawilżenie - nie ma problemu z rozczesaniem włosów - daje długotrwałe rezultaty - efekt zdrowych i śniących włosów - włosy są miękie w dotyku - nie musze sotosować dodatkowych nawilżaczy ( olejków) - ładnie sie włosy układają i modelują Miniusy : - brak Dawno nie miałam tak fajnych włosów POLECAM!!!! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: trzy zużyte