Yves Rocher Phytum Actif Anti-Age, Szampon przywracający włosom żywotność (do włosów farbowanych)

• 22 lipca 2007 o 14:10
    Dobry,ale GlissKur Brąz lepszy
    Nie wysusza włosów- rzeczywiście są jakby bardziej błyszczące i gęste (ale Gliss Kur Satynowy Brąz robi to lepiej) zapach ma cytrusowy, jednak łagodniejszy niż ten YR zwiększający objętość włosów farbowanych . Chyba najlepszy z szamponów YR, które miałam do tej pory- dlatego 4* (zapłaciłam za niego ok.10 zł- za tę cenę ok). Używam tego produktu od:kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań:1
    sawa631
    9 marca 2007 o 11:35
    godny polecenia
    Mam włosy właśnie takie, do jakich szampon jest przeznaczony, a więc farbowane, cienkie, bez połysku. W moim przypadku zastosowanie szamponu korzystnie wpłynęło na ich stan. Odzyskały połysk, podniosły się, jest ich jakby więcej, a w dodatku po ułożeniu fryzura trzyma się bardzo długo, choć niczym jej nie utrwalam. Nie wydaje mi się się jednak, aby szampon był odpowiedni tylko do włosów suchych. Producent nic o tym nie pisze. Ja mam włosy szybko przetłuszczające się, a szampon nie obciążył ich i dość długo wyglądają świeżo. W promocji nie jest drogi (9,90), ma ładny, owocowy zapach i dosyć gęstą konsystencję. Opakowanie ładne, ale zamknięcie nieprzemyślane, przy wylewaniu trochę szamponu zawsze zostaje w takim zagłębieniu, które jest przy otworze. Otwieranie wymaga sporo wysiłku, ale da się przeżyć.Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
  • 30 sierpnia 2006 o 18:08
    Super kosmetyk
    Konsystencja super, jest wydajny i pachnie znakomicie (na moje to grapefruity). Używam go od 3 lat i jestem z niego super zadowolona. Normalnie jest dość drogi, ale ja go kupuję jak są promocje (np. 2 w cenie 1). Uzywa go też moja mama, która ma rozjaśniane i zniszczone włosy, a po tym szamponie nie musi nawet używać odżywki. Dodatkowo zawsze miała problem z łupieżem, a odkąd używa tego szamponu, problem zniknął. Polecam gorąco. Używam tego produktu od:ponad 3 lat Ilość zużytych opakowań:średnio 6 w roku
  • 11 grudnia 2004 o 11:38
    Szamponu używam już od ponad miesiąca wraz z 'Maską do włosów przywracającą włosom żywotność' YR i po takim okresie czasu muszę z przykrością stwierdzić, że niestety szczególnych właściwości tych produktów nie zauważyłam. Szampon ma gęstawą konsystencję, koloru różowej perły. Dobrze się pieni, dobrze też spłukuje. Włosy są miękkie, gładko się rozczesują, wyglądają atrakcyjnie - ale niestety tylko przez krótki okres czasu. Myjąc włosy rano, wieczorem już wymagają pielęgnacji. Jest to irytujące, tym bardziej, że 'tłuste' włosy niemiłosiernie mnie drażnią. Opakowanie chociaż ładnie wygląda, to nie jest wygodne - zamknięcie 'trzyma' bardzo mocno i niejeden paznokieć już niemal na nim złamałam. Jedyny plus szamponu to naprawdę ładny zapach, a także duża wydajność. Aczkolwiek to dla mnie stanowczo za mało.
    Magilla
    3 października 2004 o 16:54
    świetny
    Gęsty, wydajny szmpon. Włosy po jego użyciu są miękkie, błyszczące, na pewno bardziej puszyste. Nie mam problemu z rozczesaniem moich rozjaśnionych włosów. W promocji można go kupić tanio. No i pięknie pachnie.