BingoSpa Balsam brzoskwiniowy do dłoni

Balsam brzoskwiniowy do dłoni BingoSpa

• 5 stycznia 2015 o 14:52
    rozczarowalam sie
    Balsam ma przepiekny zapach i bardzo fajne opakowanie. Rzeczywiscie mozna go wykorzystac do konca i nic sie nie zmarnuje . Ale to tyle jego zalet. Wg mnie on nie robi nic.. na chwile nawilza a potem juz nie ma sladu. A wrecz mam wrazenie ze mam jeszcze bardziej suche dlonie. Takze nie kupie go ponownie . Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
    malwi73
    4 września 2014 o 10:17
    Gdzie ta brzoskwinia?
    Czytając recenzje tego produktu zastanawiam się: Gdzie ta brzoskwinia???? Ja absolutnie nie wyczuwam tu zapachu brzoskwini, a mocno soczysty czerwony grejfrut. Tak soczysty, że mi czasem aż ślinka cieknie :) A o samym produkcie mogę powiedzieć, ze jest niezły. Nakładając cienką warstwę szybko się wchłania, ja lubię na noc walnąć sobie większą ilość i wtedy trzeba kilka minut poczekać, aż się wchłonie. Nie podrażnia mojej skóry. Nawilżanie określiłabym na średnim poziomie. . Nie mam pretensji, ze opakowanie jest w słoiczku- dzięki temu dokładnie wiem ile mi produktu pozostało. Jedyny mały minusik to cena ciut wysoka i dostępność. U mnie tylko online. Ale Jak będę miała okazje to zakupię ponownie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 1 lipca 2013 o 12:26
    Bardzo fajny balsam
    Balsam ma konsystencję masełka. Zapach ma bardzo delikatny i przyjemny, który średnio się utrzymuje na skórze. Nie wyczuwam w nim typowo chemicznej woni. Kosmetyk bardzo szybko się wchłania, i pozostawia delikatną warstewkę ochronną na dłoniach. Nie mam przesuszonych rąk, więc nie wiem jak sprawdziłby się na innej skórze. Jestem z niego bardzo zadowolona i bardzo go polubiłam. Głównie przez jego zapach :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 1 lipca 2013 o 11:13
    Rewelacyjny balsam!
    Opakowanie to okrągłe pudełeczko z wieczkiem. Może niezbyt wygodne w użytkowaniu, ale za to bardzo pojemne. Te 100 g balsamu wystarczy naprawdę na długo, bowiem jego wydajność jest ogromna. A do tego przyjemna cena, jedyne 10 zł za opakowanie. To, co mnie pozytywnie zaskoczyło, to głównie zapach. Mocno brzoskwiniowy, pozostający na skórze dłoni przez pewien czas po aplikacji. Konsystencja nietypowa, ale przyjemna i bardzo lekka. Dość szybko się wchłania w skórę, nie klei się, nie pozostawia tłustego filmu. Skóra moich dłoni jest nareszcie miękka, nawilżona i nie ulega zbyt szybkiemu przesuszeniu. Ale balsam stosuję regularnie. Balsam brzoskwiniowy do dłoni BingoSpa jest moim ulubieńcem wśród preparatów do pielęgnacji skóry dłoni. Używam tego produktu od: prawie 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    al333
    30 czerwca 2013 o 19:05
    Bardzo dobry kosmetyk do pielęgnacji dłoni.
    Kosmetyk znajduje się w plastikowym opakowaniu, w którym znajduje się 100 gram owego produktu. Jestem zachwycona jego wydajnością, bo używam go od nieco ponad miesiąca a zostało mi więcej niż połowa opakowania! A jego zapach... Owocowy, dość intensywny, długo utrzymujący się na dłoniach. Uwielbiam go! Balsam bardzo szybko wchłania się w skórę i nie pozostawia na niej tłustej warstwy. Dzięki niemu moja skóra jest gładziutka w dotyku, a do tego niesamowicie nawilżona i odżywiona. Czego chcieć więcej od produktu tego typu? ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie zużywania pierwszego opakowania