Tołpa Eco SPA, Odprężający krem-serum intensywnie modelujący ciało z funkcją masażu SPA

Johna01
    3 stycznia 2015 o 0:06
    Super
    Krem- serum do masażu bardzo dobrze nawilża skórę. Po użyciu staje się ona jędrna i sprężysta. Posiada on charakterystyczny, orientalny zapach który mi bardzo odpowiada (oczywiście jeżeli ktoś nie lubi zapachu tego typu olejków eterycznych to krem ten nie będzie odpowiedni, ponieważ zapach jest bardzo intensywny). Krem jest gęsty, dobrze się rozprowadza i idealnie nadaje się do masażu Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania 250 ml
    annaboo
    3 grudnia 2013 o 19:45
    Niezły w budowaniu nastroju
    Bardzo fajny krem-masło do ciała. Serum bym go nie nazwała, na to zbyt cięzki. Doskonały na chłodniejsze miesiące z racji zabójczej mieszanki zpachów, czego tu niema. Na początku przyprawia o zawrót głowy,ale to porządnie przyprawiony zawrót głowy. Zapach bardzo indyjski-przywodzi na myśli drzewo snadałowe, ale skład mówi o różnych masłach:sezamowe,shea,kokum oraz naturalbe olejki eteryczne tu sandałowiec, cedr,cytryna,paczula bergamotka. Puste opkowanie które zachowałam ciągle intensywnie pachnie. Relaksuje,ale tak muliście wprowadza w lekko dekadencki klimat( nie mylić z depresyjnym). Doskonały do budowania nastroju. Nie zauważyłam włąściwości modelujących, ale odprężające jak najbardziej. Kolor brunatny, dla mnie normalny bo borowinowy zreszta jestem zapoznana z kosmetykami Tołpy więc kolor nie dziwi. Konsystencja, dziwna nieco taka niby gęsta,ale jednak nie jest to masło bardziej krem. Ogólnie szał zapachowy i spory ciężar gatunkowy,ale mi się podobał, nie wiem czy na dłuższą metę bym go mogła używać, ale może jeszcze do niego wrócę, teraz do kupienia w innej oprawie nieco jako seria Relax(na stronie producenta po 40 zł), póki co mam jeszcze jeszcze do zużycia masło otulające(:)) z tej serii na co się cieszę. Niezbyt wydajny, wystarczył na jakies 1,5 miesiąca, ale dość regularnego uzywania, jako ,że nie nawilża tak jak by się chciało, trzeba było wcierac go sporo. Przesiaka ubrania, pidżamę, pachnie bardzo intensywnie Używam tego produktu od: skończone pół roku temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 31 sierpnia 2013 o 19:08
    Genialny!
    Jest moim numerem jeden. - za zapach, który mnie oczarował i uwiódł nieskończenie, - za to jak się wchłania, - za to, że mimo takiej lekkości pięknie nawilża i odżywia moją suchą 40 letnią skórę, która jest coraz bardziej wymagająca, Dla mnie jak do tej pory najlepszy. Nie ma wad, niedoskonałości. Nie mam się do czego przyczepić. ok. cena! To jedyny minus. Ale tak go uwielbiam, że nie będę żałowała. Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 pełne i gonię po drugie
    Zaspa
    31 marca 2013 o 0:27
    Tołpa z bagien
    Kupiłam w regularnej cenie. Pierwsze: zapach- dla mnie intensywny, "bagienny". Działanie: przeciętniak - trochę nawilża, trochę uelastycznia. Ładnie się rozprowadza, szybko się wchłania. Jest wydajny. Zurzyje do końca, ale drugi raz nie kupię (a z pewnością nie za tą cenę). Używam tego produktu od: Od ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • 17 lutego 2013 o 13:56
    domowe SPA
    Kupiłam go w mega przecenie z 50 na 12 zł. Opłacało się. Zdecydowanie polecam osobom,które lubią intensywne zapachy.Bardzo dobra konsystenncja,przyjemny zapach,wygodne opakowanie.Po wmasowaniu utrzymuje się na skórze,trzeba pozostawić do wchłonięcia.Na prawdę można się odprężyć. Jedyny minus to cena,ale warto. Używam tego produktu od: 3 mies Ilość zużytych opakowań: 1 duże