La Rive Sense EDT

• 26 września 2016 o 0:16
    (wielka) szkoda, że już wycofany ze sprzedaży
    Dostałam go w prezencie, ale to był strzał w 10! To był jeden z moich ulubionych zapachów. Dobry zarówno na codzień, jak i wyjście. Idealnie się wpasował, pięknie pachniał. Kobieco i elegancko, ale nie nudno, ani zbyt poważnie. Nawet obce dziewczyny zaczepiały mnie i komplementowały, pytały co to za perfumy. Trwałość rzeczywiście nie była zbyt długa, jednak po takiej cenie nie można spodziewać się cudów w tym temacie. Estetyczny flakonik, wyglądem odzwierciedla typ zapachu. Wielka szkoda, że nigdzie już nie można go dostać, został chyba wycofany ze sprzedaży :((( Szkoda, naprawdę szkoda, bo cieszyłam się tylko 1 opakowaniem, a na pewno zagościłby u mnie na dłużej.
  • 3 lipca 2014 o 2:11
    Zbyt ostry
    Sama nie wiem co mam napisać o tym zapachu.. jest taki nijaki a jednocześnie taki duszący i ostry.. brrr nie znosze takich perfum. Niby świeże, kwiatowe, lekkie, ale z nutką takiej ostrej chemicznej duszności. Mnie osobiście kojarzą się z zapachem perfumowanego taniego mydła, wyczuwam w nich różę gruszkę i nic poza tym. Co jest najdziwniejsze, momentami pachnie mi jak świeżo wytworzony damski pot, nie taki śmierdzący, tylko dość delikatny fizjologiczny zapach. Nie wiem, może mam jakieś dziwne skojarzenia... Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka zużyta ,,na siłę\'\'
  • 26 kwietnia 2014 o 9:40
    średni
    Ma delikatny zapach i ja również wyczuwam w nim wyraźnie gruszkę. Niestety nie jest trwały, ale wiadomo że nie jest to jakiś super drogi kosmetyk ;) Ogólnie zapach średnio mi się podoba, ale inni bardzo go chwalą, zarówno mąż jak i koleżanki :) Zapach nie jest odstraszający, ale ja wolę słodsze i bardziej trwałe perfumy. Idealne nadaje się na wczesną wiosnę. Warty wypróbowania.
  • 14 lipca 2013 o 13:07
    Ładne
    Bardzo ładnie pachną, idealnie nadają się na lato. Zapach jest dla mnie słodko- kwaśny. Bardzo wyraźnie w nim czuję gruszkę. Po mimo, że nie przepadam za różą w perfumach ta kompozycja im się idealnie udała. Jeżeli chodzi o trwałość zapachu to odejmuję jedną gwiazdkę. U mnie utrzymuję się tylko parę godzin. Co do ceny jest ona bardzo niska jak na 75 ml. Flakon jest bardzo ładny, estetyczny. Używam tego produktu od: Paru dni Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 22 listopada 2012 o 12:28
    Nie przypadł mi do gustu.
    Po bardzo udanych kompozycjach Cash i Forever postanowiłam przetestować Sense, jako, że również ma dobre recenzje. Niestety zapach nie przypadł mi kompletnie do gustu. Nie czuję w nim żadnej z wymienionych w składzie nut, nie czuję też cytrusów o których wspominała jedna z moich przedmówczyń. Zapach jest dla mnie mydlany, niby jest odpowiednikiem Escady Especially, ale dla mnie bardziej przypomina Lacoste Pour Femme. Taki rozmyty, mdły, mało "charakterny". Trwały bardzo, po ponad 2 godzinach dalej mocno czułam go na nadgarstku. Śliczna buteleczka. Myślę, że na pewno ma wiele zwolenniczek, ale ja z pewnością go nie kupię. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: testy