Soraya Art&Diamonds, Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+, Liftingujący krem na dzień

Soraya Art&Diamonds Ultra Aktywny Lifting Kolagenowy 40+ Liftingujący Krem na dzień 50ml

• 22 czerwca 2014 o 14:23
    pozytywne zaskoczenie
    Krem kupiłam pod wplywem recenzji na wizażu - bardzo zależało mi na treściwszym kremie na zimę, ale nadającym się do mieszano-tlustej cery ogromnie podatnej na zapychanie. Używałam na noc, pod makijaz mi nie pasował - nie ten rodzaj cery i wiek nie ten (<30). Co było fajne: + Warunek faktycznie spełnił i nie zapychał ani trochę! + aksamitna, taka śmietankowa konsystencja, dośc gęsta ale bardzo miła + ładny nieprzesadnie mocny zapach + rano bardoz ladna cera, widocznie lepszy kolor, nie szara, wypoczęta, mocno odzywiona i miękka +faktycznie coś liftinguje i dziala przeciwzmarszczkowo - wyprasował mi trochę zmarszczki poziome na czole (dośc wyraźne-wieczne podnoszenie brwi ze zdziwienia światem :D) i bruzdy nosowo-wargowe (te od uśmiechu) małe minusy: -nalożony na dzień lekko się błyszczy bo zostawia lekki film, przez co nie pasuje pod makijaż -uwaga, nie zbić słoja:) do opakowania mam mieszane uczucia, bo nie lubię przekombinowanych, za duzych kartoników. Słoik elegancki i sliczny, ale ryzykowny w obsludze -niech się tylko wyśliźnie z ręki... nie wiem czy kupie, bo moze do następnej zimy już go nie będzie, albo znajdę inny fajny, who knows... Używam tego produktu od: przez sezon zimowy Ilość zużytych opakowań: 1 x 50 ml
    m.view
    12 marca 2014 o 11:09
    dla mnie nie
    Kupiłam ten krem wyłącznie pod wpływem dobrych recenzji. Nie był drogi, więc nie mam co żałować. Krem po prostu się nie wchłania i wałkuje - robiłam peeling, zmieniłam tonik - specjalnie pod ten krem i nic, klejąca maź która wchłania się po ok. 3 godz., a nie mam cery tłustej. Nawet mój podkład, którego nie zmienię - bo to mój nr 1 - i do tej pory sprawdzał się dosłownie na każdym kremie, a na tym nie - po prostu się ślizga. Być może jestem zbyt wymagająca, ale skoro porównuje się go w recenzjach do kremów wysokopółkowych, miałam nadzieję przynajmniej na komfort używania - a tu klapa. Wymagającym kobietom, doświadczonym w używaniu dobrych kremów - zdecydowanie odradzam. Na plus - ładny, wygodny słoiczek, nie uczula, nie zapycha porów, dołączona do opakowania szpatułka do nakładania, niska cena. Używam tego produktu od: od 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 6 marca 2013 o 16:12
    Cudotwórca:)))
    Nie ukrywam, że krem kupiłam skuszona pozytywnymi recenzjami na wizazu no i bardzo lubię markę Soraya, uważam, że produkuje coraz lepsze kosmetyki. Ten krem też mnie nie zawiódł, wręcz przeciwnie- zachwycił mnie! Przyznam szczerze, że początkowo byłam jednak dość sceptycznie nastawiona, gdy podczas pierwszej aplikacji okazało się, że krem ma dość gęstą, zwartą, treściwą konsystencję o cytrynowym kolorze. Zastanawiałam się- jak ja sobie położę na twarz coś tak gęstego, przecież to się w życiu nie wchłonie, będzie się błyszczeć i jak tu nałożyć makijaż? Nic bardziej mylnego. Owszem, początkowo troszkę się świeciłam ( mam cerę mieszaną), ale potem krem wchłonął się do matu. Krem robi prawdziwe cuda ze skórą twarzy- tu w pełni popieram entuzjastyczne recenzje poniżej. Przede wszystkim znakomicie nawilża i wygładza skórę- to niewiarygodne, buzia jest rzeczywiscie niczym po liftingu- gładka, zwarta, jędrna. Zniknęły drobne zmarszczki i zagniecenia. Rozjaśnia, ujednolica koloryt. Fantastycznie regeneruje- po ciężkiej, dwutygodniowej grypie- jaką przechodziłam- poradził sobie z wysuszeniem i szarością naskórka. Wydajny- niewielka ilość wystarczy na pokremowanie całej buzi. Jedyny minus to taki, ze gdy nieopatrznie nałożymy go za blisko oczu- te zaczynają piec ( ale o tym producent lojalnie uprzedza). Plus za bogaty skład- krem zawiera całą baterię silnych składników przeciwzmarszczkowych m.in- pentapeptydy, tripeptydy,heksapeptydy, heptapeptydy, kolagen, wit E i C. Opakowanie też sliczne- elegancki, szklanym grafitowy słoiczek, niemal identyczny z opakowaniem kremu genifique Lancome :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    devii
    25 grudnia 2012 o 13:15
    Na razie mój ulubiony
    Ten krem to moje wielkie miłe zaskoczenie. Myślałam, że kremy z dolnych półek nie mogą być dobre i treściwe. Używałam różnych firm tych droższych i tańszych ale do tej pory żaden nie spełnił moich oczekiwań. Krótkotrwałe zauroczenia kończyły się zawsze rozczarowaniem. Przed tym kremem używałam serii Clinique, System 3 kroków i na początku byłam nawet zadowolona ale po jakimś czasie zauważyłam pogorszenie kondycji mojej skóry, była przesuszona, nieustannie pojawiały się niemiłe niespodzianki :( Męczyłam się z tą serią długo (bo mój mąż kierując się męską oszczędnością zakupił mi maksymalnie duże opakowania trzech produktów). Niestety w połowie zużycia miałam tej serii serdecznie dosyć. Szukając kremu, który nawilży moją strasznie przesuszoną cerę po &quot;super oczyszczeniu&quot; przez Clinique, koleżanka poleciła mi kremik na noc Art Diamond. Sceptycznie podchodząc do firmy Soraya, ale zachęcona taniutką ceną postanowiłam przetestować produkt. I to był strzał w dziesiątkę. Najpierw zakupiłam krem na noc, który okazał się moim hitem. Buzia po nocy była wypoczęta, zero zaskórniaków, pryszczy, przebarwień i niemiłych niespodzianek. Sam krem jest bardzo treściwy, tłusty, ale szybko się wchłania i o dziwo nie zapycha. Zachęcona miłym zaskoczeniem dokupiłam sobie również krem na dzień i teraz używam obu. Kremy są naprawdę dobre, mam cerę problemową wysuszoną, ale z tendencją do wyprysków i te kremiki doskonale sobie radzą. Wypróbowałam również innych produktów z firmy soraya, ale nie przypadły mi do gustu. Myślę, że ta linia art diamond jest jakimś fenomenem. Jest wzorowana na kremie Lancome. Podobnie pachnie, ma podobny słoiczek i nawet działanie. Różni się tylko ceną :) Oczywiście nie ma co liczyć na spektakularny lifting, ale jeżeli chodzi o nawilżanie i odżywianie to radzą sobie bardzo dobrze. Polecam warto wypróbować. Nadal oczywiście szukam i próbuję inne kremy, bo być może jest gdzieś ukryty krem super idealny, jeszcze lepszy, ale jak na razie zawsze wracam do mojego ukochanego art diamond :)
  • 25 grudnia 2012 o 9:30
    Soraya mnie zaskoczyła
    Nie lubię produktów sorayi, o przepraszam nie lubiłam :) rzadko po nie sięgałam a gdy już to nastąpiło niezadowolenie dostawałam gratis. Spustoszenie w kieszeni przez remont w domu zmusiło mnie do szukania kremu niedrogiego;) nie stawiałam mu żadnych wymogów oprócz jednego, nawilżenia . I tak o to zakupiłam kremik w śmieszniej wręcz cenie 19 zł w promocji. Słoiczek elegancki jak to w kremach droższych, szpatuła dołączona, w opakowaniu. Krem gęsty o żółtej barwie ,zapach nie przypadł mi do gustu. Nadchodziła zima , kaloryfery grzały , cera potrzebowała nawilżenia jak już wspominałam był to mój jedyny wymógł za taką cenę , siegłam po serie dla cer suchych z lekką obawą iż może okazać się jednak troszkę za ciężki,ryzyk fizyk. Obawy okazały się bezpodstawne, kremik bardzo dobrze się rozprowadza po jakiś 3 min wchłania się , oczywiście nie do matu, jednak nie jest to krem matujący w końcu :). I tak przez kolejne dni rano i wieczorem spotykaliśmy się w łazience, ja nadal z nieufnością oglądałam się w lusterku w poszukiwaniu jakiś zapchań, podrażnienień itp. Po 2 tyg moja zbyt pochopna w tym przypadku ostrożność przemieniła się w zachwyt, zaskoczenie , radość. Krem zadbał o moją skórę jak należy, ale przede wszystkim co jest przeogromnym zaskoczeniem nie powoduje zapchań, u mnie niestety najczęściej atakowana jest szyja i dekold . Nie podrażnia , pielęgnuję , przy obecnej zimie jaką mamy jest dla mnie wystarczająco ochronny, jednak na silniejsze mrozy trzeba sięgnąć po odpowiedni krem.Na lifting bym jednak nie liczyła, aczkolwiek buźka jest tak dobrze wypielęgnowana, wypoczęta iż samo to powoduje jakbyśmy zgubiły kilka lat. Zauroczyłam się kremem do tego stopnia iż po 2 mc stosowania zakupiłam wersję nocną , stosuję zbyt krótko by się o nim wypowiedzieć jednak się chyba nie polubimy , bardzo ciężki, toporny , taka nivea bez poślizgu ,cóż czas pokaże, ale za to zapach śliczny:) Minusy? Są!a dokładnie rzecz ujmująć jeden:) krem nie przechodzi przez głębsze warstwy naskórka więc to nawilżenie nie jest do końca takie jakie być powinno,kilka dni temu połączyłam go z serum Pervoe i jest idealnie , być może ten brak nadrobi również krem na noc. Myśle jednak iż do typowych cer suchych będzie jednak za mało wystarczający. A tak całkiem z innej bajki.... krem obudził we mnie zapomniane uczucia , przyjemność stosowania mazideł, co jest bezcenne :) Obowiązek stał się znów &quot;przyjemnością&quot;. Po skończeniu się kremu , który jest wydajny , sięgnę po inne produkty sorayi być może znów się pozytywnie rozczaruję... Używam tego produktu od: ponad 2 mc dzień/noc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1