Sephora Perfection Primer (Baza pod makijaż doskonalająca cerę)

lolka80
    7 września 2013 o 18:28
    Straszna
    Pieniądze wyrzucone w błoto :( Podstawowy minus jest taki, że powoduje zaskórniaki. Faktycznie trochę rozświetla twarz, ale u mnie powoduje więcej szkody niż pożytku. Baza lubi się rolować na twarzy jeśli nabieże się jej o drobinkę za dużo. Generalnie nie polecam. Pół gwiazdki za to, że dość dobrze się rozprowadza i ma miły dla oka kolor. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i na tym koniec
    Odylena
    24 marca 2013 o 13:07
    Do niczego.
    Byłam naprawdę zadowolona, że udało mi się trafić w Sephorze na wspaniałą okazję i kupiłam bazę za jedyne 15zł. Teraz już znam powody takiej przeceny - to po prostu bubelek, którego nikt nie chce używać! Próbowałam nakładać bazę wieloma sposobami - palcami, pędzelkiem, na różne kremy, po peelingach itd. Właściwie za każdym razem coś było bardzo nie tak, ale ostatecznie polecam nakładać pędzelkiem. <b>Konsystencja:</b> zachęcająca - biały (perłowy), lekki, mokry kremik opalizujący na różowo. <b>Zalety:</b> *miły zapach *nałożona na skórę fajnie odbija światło, rozświetla *ładny wygląd opakowania *w składzie proteiny zbożowe <b>Wady:</b> *okropnie się wałkuje, ślizga po skórze i roluje, po prostu nie da się nałożyć na tę bazę żadnego podkładu, każdy będzie się przyklejał do buzi, podkreślał zwałkowaną bazę - po prostu jest nie do użytku *cały efekt rozświetlający przykryty podkładem niknie *cena regularna jest zdecydowanie za wysoka *mało wydajna *zawiera parabeny Bardzo nieudany produkt. Próbowałam również na innych osobach z tym samym efektem. Tylko jeden jedyny raz udało mi się nałożyć bazę tak aby się nie zwałkowała (pędzelkiem), ale efektu wygładzenia czy dłuższego trzymania się makijażu również brak. Wręcz przeciwnie - mam wrażenie, że czoło i nosek zaczęło się świecić wcześniej niż zazwyczaj. Radzę trzymać się z daleka od tej bazy, szkoda kasy. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
    Lenka87
    16 lutego 2012 o 9:26
    żadnego efektu...
    Posiadałam kiedyś tą bazę, zmęczyłam pół tubki i odstawiłam na półkę, tam leżała aż postanowiłam ją wyrzucić. Baza totalnie nic nie robiła. Nie przedłużała trwałości makijażu, nie wygładzała... Po nałożeniu twarz była rozświetlona delikatnymi drobinkami, ale po przykryciu bazy podkładem nie było już widać efektu. Używam tego produktu od: przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno