Dr Irena Eris Nu`Fusion Hair Technology Zdrowa Sprężystość, Szampon do włosów farbowanych, suchych i zniszczonych

• 13 grudnia 2012 o 0:34
    Bardzo na tak
    Jest to produkt nadający sprężystość i doskonale wywiązuje się z tego zadania. Włosy są lekko uniesione, sztywniejsze. Daje efekt większej objętości. Szampon również pięknie pachnie, nie jest to typowy \'damski\' zapach, bardziej unisex, ale strasznie mi się podoba. Pieni się odpowiednio dopiero z dużą ilością wody. Pół gwiazdki odjęte za cenę. Praktycznie wszędzie 43zł. Jak na produkt 250ml, do częstego stosowania - trochę za drogo. Ale moim zdaniem warto, zwłaszcza, że to polska marka, a na takie zawsze jestem skłonna wydać więcej. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: prawie 2 (na ukończeniu)
  • 30 marca 2012 o 21:45
    w składzie jest alkohol !!!
    Dostałam próbkę tego szamponu w jednej z polskich drogerii. Pachniał jak eksluzywny perfum, zapach był nawet lekko wyczuwalny po wysuszeniu włosów. Podczas mycia włosów szampon średnio się pieni. Dobrze się spłukuje. Natomiast bardzo mocno plącze włosy, za chiny nie da się ich grzebieniem wyprostować :( Za alkohol w składzie, daje punktów 3 :) Używam tego produktu od: jedno mycie Ilość zużytych opakowań: próbka 7 ml
  • 12 marca 2012 o 9:16
    świetny
    Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Moje wymagające włosy też. Szampon: -ma przyjemną konsystencję, -jest ponadprzeciętnie wydajny (co usprawiedliwia cenę), -nie podrażnia skóry głowy, -nie przesusza włosów, Po umyciu włosy są nawilżone, błyszczące, przyjemne w dotyku. Nie plączą się, nawet przed nałożeniem odżywki. Nie używam jeszcze odżywki z serii, ale bez wątpienia zacznę, bo szampon mnie do tego zachęcił Opakowanie udało mi się nadwyrężyć już pierwszego dnia, ale z pewnością producent nie przewidział rzucania szamponem po łazience. W dalszym ciągu jest praktyczne i pomimo braku fizycznej łączności między zatyczką a resztą zakrętki-DALEJ SIĘ ZAMYKA. Brawo. Jest estetyczne, wygodne i szczelne. Trochę za twarde, można było zużyć mniej plastiku w hołdzie środowisku naturalnemu. Zapach szamponu jest neutralny i nie utrzymuje się na włosach. Używam tego produktu od: ok. 6 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 9 marca 2012 o 15:31
    w moim przypadku dobry
    Ten szampon używam wraz z odżywką. Cena ciut wysoka, szampon bardzo dobrze się pieni, nie plącze moich włosów sięgających już biustu. Pachnie dosyć intensywnie jakby męsko. Kolor perłowy. Butelkę można swobodnie postawić na korku. Nie wiem jak by się sam szampon sprawdzał. Najważniejsze ten szampon nie podrażnia mojej bardzo wrażliwej skóry głowy. Przez tą wrażliwość nie mogę używać bardzo wielu produktów do włosów. W moim przypadku odpadają produkty: Dove, Pantene, Kerastase, Timotei, Garnier, Gliss kur i wiele innych. Bardzo dobrze oczyszcza włosy, łatwo się spłukuje. Kusi mnie obecnie linia do włosów z Loreal Professional do włosów suchych ale w tym przypadku wiem że szampon zdrowa sprężystość dr ireny eris krzywdy mi nie zrobi. Używam tego produktu od: drugiej połowy stycznia 2012 Ilość zużytych opakowań: prawie jedno 250ml, w zapasie czeka drugie
    syshda
    6 marca 2012 o 15:06
    Za drogi w stosunku do jakości
    Szampon przyjemny i dość wydajny, dobrze myje i ładnie pachnie. Po umyciu włosy są sypkie i dobrze się układają. Specjalnej regeneracji nie zauważyłam, ale przyznaję, że nie stosowałam go zbyt regularnie. Wszystko pięknie, tylko cena jest z kosmosu! Ten szampon służył mi równie dobrze jak szampony Barwy za 4 zł, a kosztuje kilkukrotnie więcej. Drażni mnie też ten wyjątkowo przesadzony marketing (innowacyjny kompleks walczący ze stresem chemicznym . . .). Na piękne słówka można wszystko wcisnąć? Trochę szacunku dla inteligencji klienta. Podsumowując: jesli cierpisz na nadmiar gotówki, to warto wypróbować, ale cudów nie oczekuj. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedna butelka