Dr Irena Eris Nu`Fusion Hair Technology, Zdrowa Sprężystość, Odżywka do włosów farbowanych, suchych i zniszczonych

• 17 maja 2013 o 14:04
    Bardzo dobra odżywka, nie skleja, nie ociąża włosów, które są miękkie i jedwabiste po zastosowaniu.
    Dostałam tę odżywkę w prezencie, bo znajomi wiedzą, że lubię produkty Marki Dr Irena Eris i czasem z różnych okazji coś mi kupują. Stosuje ją od niedawna, ale już od pierwszego razu zauważyłam wspaniałe jej działanie. Po pierwsze bardzo ładnie pachnie. Po drugie dobrze się rozprowadza i świetnie spłukuje. Włosy są później jedwabiste. Bardzo dobrze się rozczesują. Ja włosy farbuję bez przerwy na jasno już od kilkunastu lat. Ostatnio ich dawno nie podcinałam, wiec końcówki były lekko przesuszone. Jednak po kilkunastu dniach stosowania tej odżywki widzę znaczącą różnicę.
  • 9 marca 2012 o 15:46
    świetna
    Zawsze używam produkty do włosów z jednej linii. Duet szampon i odżywka zdrowa sprężystość w moim przypadku sprawdza się naprawdę bardzo dobrze. To był zakup bardzo ryzykowany, ryzykowny bo nigdy wcześniej nie próbowałam produktów do włosów marki dr ireny eris. Niestety bo ja mam bardzo wrażliwą skórę głowy, bardzo dużo kosmetyków powoduje tylko bardzo mocny łupież, mega wypadanie włosów, ostre swędzenie skóry głowy. Nie ważne czy użyłabym szampon czy odżywkę za 4 zł czy za sto w większości kończyło się bardzo nieprzyjemnie., W tym przypadku jest bardzo dobrze, kilka dni temu skończyłam pierwsze opakowanie odżywki (200ml) ale już zakupiłam kolejne opakowanie. Mam włosy skłonne do puszenia się, falowane, długie, z przesuszającymi się końcówkami, zero rozdwojonych końcówek, mycie zwykle co dwa lub 3 dni. Oczekiwałam łagodnego wygładzenia bez przetłuszczenia, bez podrażnienia, zdrowego błysku i to otrzymałam. Włosy zaczęły się lepiej układać, pięknie się błyszczą, wyglądają bardzo zdrowo. Odżywkę nakładam na włosy lekko osuszone ręcznikiem trzymam 3 minuty, raz w tygodniu mam ją na włosach około 15 minut. Nie mam problemów ze zmyciem, Nie mam tez problemów z późniejszym ich rozczesaniem. Dla mnie jest to dobry produkt, ciut za drogi no ale cóż co ja zrobię jak nie mogę używać innych tańszych kosmetyków. Ostatnio zakupiłam szampon i odżywkę do włosów długich z nivei i mam nadzieje że zastąpi na jakiś czas kosmetyki dr ireny eris. Używam tego produktu od: drugiej połowy stycznia 2012 Ilość zużytych opakowań: jedno 200ml
    syshda
    6 marca 2012 o 15:39
    Dobra, ale za droga
    Kupiłam razem z szamponem na wypróbowanie, bo lubię produkty pani Eris. Ta odżywka też jest dobra. Nie obciąża włosów, wygładza, ułatwia rozczesywanie. Ładny zapach i dobra konsystencja również należą do jej zalet. Opakowanie ma fajne i poręczne. Ale to wszystko znajduje też w odżywkach za10 zł. Podobnie jak szampon, cena plasuje tę odżywkę blisko kosmetyków specjalistycznych, a właściwości ma jak zwykłe odżywki drogeryjne. Fajna odżywka, krzywdy nie zrobi, ale nie jest warta tak wysokiej ceny. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno