BaByliss Pro Liss, 3 Liss`Up Spray do prostowania włosów (nowa wersja)

• 9 grudnia 2017 o 19:37
    Uwielbiam !
    Zuzyłam dwa opakowania . Włosy po nim pieknie błyszczały , były sypkie , cudowne ! Postanowilam jednak przetestowac inny i juz mnie tak nie zachwycił .czekam az sie skonczy i wracam do niego ! Nie moge sie juz doczekac :) Szkoda ze nie mozna go kupić nigdzie w drogeriach. A dodam ze mam z natury kręcone włosy i idealnie sie prostuje i trzyma do kolejnego mycia ;)
    Zalety:
    • opakowanie - widac ile produktu zostaje
    • pompka
    Wady:
  • 29 września 2017 o 21:15
    Robi miotłę.
    Prostowanie z tym sprayem czy bez niego jest bez różnicy. Moze i szybciej włosy są proste, jednak kosmetyk bardzo je przesusza. Mam wrażenie, że je niszczy robiąc paskudną miotłe na koncach. To nie był mój pierwszy kosmetyk tego typu, więc wiem jak maja dziłać i na pewno wiem tez jak działać nie powinny. Ten, zaraz obok sprayu z Matrixa wypada bardzo blado... Koncówki uratowało mi serum w formie olejku z Marion. Ten produkt to trochę porażka... Do tego aplikator się zepsuł i wypluwał płyn z dwóch miejsc. Nie polecam.
    Zalety:
    • nieznacznie ułatwia prostowanie.
    Wady:
    • przesusza,
    • kiepska jakość opakowania,
    • niszczy włosy,
    • cena nieadekwatna do jakości.
  • 23 lipca 2017 o 18:06
    dla mnie super
    Spray dobrze sobie radzi z prostowaniem włosów. Dzięki niemu są bardziej posłuszne i lepiej ulegają działaniu prostownicy. Efekt - lejące, dobrze rozdzielone włosy z naturalnym połyskiem. Polecam szczególnie na grube i gęste kosmyki - z nimi najlepiej sobie radzi. Cienkie włosy może sklejać, co potwierdzają niektóre recenzje. Zapach może nie należy do najpiękniejszych, ale konsystencja i działanie pod wpływem temperatury ma profesjonalne. Dziwią mnie niskie recenzje tego produktu. Zdecydowanie polecam.
  • 13 października 2015 o 19:31
    sprawdza się
    Wszystko wskazuje na to ,że to jeden z moich najlepszych kosmetyków jakie stosowałam do prostowania włosów. Włosy są gładkie , ułatwia bardzo prostowanie, świetny zapach,bez zarzutu .Jedyne na co trzeba uważać to ,żeby nie stosować jej za dużo , bo może tłuścić włosy .Z pewnością jeszcze nie raz go kupię .Produkt warty swojej ceny . Używam tego produktu od: od pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 kwietnia 2015 o 14:52
    Super wygładza.
    Bardzo dobrze wygładza moje puszące się włosy. Jednak łatwo przesadzić z ilością, i atomizer cieknie... Zapach jest w porządku. Nie jestem tylko pewna czy aż tak dobrze chroni. Producent obiecuje wiele, ale troszkę mija się z prawdą - prostownica nie sunie tak super gładko po włosach. Koniec końców ocena wychodzi na plus bo faktycznie włosy są bardziej wygładzone, trochę bardziej błyszczące. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego