Gosh Professional Hair Care, Curl It Baby! Shampoo Szampon do włosów kręconych (stara wersja)

Stara wersja produktu

• 23 lutego 2016 o 18:21
    Siano na głowie...
    Posiadam falowane włosy. Kupiłam ten szampon z nadzieją, że je trochę ujarzmi, podkreśli skręt. Nic z tego! Po umyciu oraz użyciu odżywki miałam na głowie siano jak nigdy! Ciężko było je rozczesać. Dobrze, że zakupiłam ten szampon o mniejszej pojemności. Może na zdrowych, gęstych włosach będzie zachowywał się inaczej. U mnie się nie spisał. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 2 października 2015 o 11:57
    włosy po nim nie przypominają loków
    Szampon kompletnie się nie sprawdza, moje włosy są naturalnie kręcone, powinien więc ładnie je podkreślić a jednak po jego użyciu loki wyglądają o wiele gorzej niż po zwykłym szamponie. -Szampon nie podkreśla loków a nawet powoduje, że kręcą się mniej niż zwykle -Włosy po nim są oklapnięte - Po wyschnięciu włosy układają się w różne strony, ale na pewno nie przypominają loków -Jego cena jest wysoka Nie polecam tego produktu do kręconych włosów. Użyłam pół opakowania i zastanawiam się co zrobić z resztą bo włosów kolejny raz nim nie umyję Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Iverna
    2 listopada 2014 o 21:41
    nie podkreśla loków, a poza tym mnie uczula :(
    Na wstępie dodam, że mam problematyczne włosy - są pofalowane, po umyciu puszą się, są grube, ciężkie i szorstkie. Dodatkowo odkąd pamiętam mam łupież. Oczekiwałam więc szamponu, który zniweluje "siano" - podkreśli loki, nawilży je i nada włosom objętości. Moja ocena szamponu: + nadaje włosom połysk + minimalnie niweluje puszenie się + dobrze się pieni + ma neutralny zapach - zwiększa łupież, powoduje swędzenie i powstawanie krostek (chyba jestem uczulona na jakiś składnik) - nie podkreśla loków - kołtuni włosy, bo podczas mycia stają się jeszcze bardziej szorstkie - nie jest tani Za taką cenę oczekiwałabym chociaż podkreślenia loków - czyli podstawowej funkcji jaką powinien spełniać. Niestety, muszę dalej szukać szamponu, który to zrobi. Używam tego produktu od: ok. 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-go opakowania (250ml)
  • 11 lutego 2014 o 0:28
    Siano zamiast loków
    Jeden z najgorszych szamponów, jakie miałam okazję przetestować. W trakcie mycia kołtuni włosy, są szorstkie. Po spłukaniu i wysuszeniu zamiast loków miałam siano niczym po rozczesaniu suchych włosów grzebieniem - jednym słowem koszmar. Próbowałam dać mu szansę, uzywałam z różnymi odżywkami - efekt ten sam. Poprzedniczka pisała o pompce - mój szampon jest w tubce. Skończył jako żel do goldenia nóg. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 22 czerwca 2012 o 18:39
    bardzo fajny
    ma duza substancji odzywcyzch i mala ilosc silikonow cyzli jak dla mnei astworzony razem z odzywka po 3 msc stsowania zorbil na mojej glowie cuda. Efektu od rauz nei widac jednak warto poczekac aby po pewnym czasie miec naprawde zdrowe wlosy. do tego dzieki pompce bardzo latwo sie go aplikuje. wystarcza dwa nacisniecia aby wyszla wystarczajaca porcja, jest na prawde bardzo wydajny. jak najbardziej polecam jedynym minusem jest cena. Używam tego produktu od: 6 msc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie