Avon Moisture Seduction Lip Gloss (Błyszczyk `Uwodzicielskie nawilżenie`)

• 27 października 2013 o 20:30
    Mega nawilżenie
    Mam kolor PEARLY PINK Błyszczyk kupiłam dawno temu w ofercie netto za ok.10zł,w tej chwili chyba już go nie ma w sprzedaży a szkoda:( Konsystencja gęsta, długo się trzyma na ustach,ciut klejący ale da się to przeżyć:) W opakowaniu widać błyszczące drobinki ale na ustach są prawie niewidoczne- przynajmniej ten róż który mam. Opakowanie ładne. Aplikator- standardowa gąbeczka Zapach i smak-owocowy ,malinowy Błyszczyk super nawilża i za to go najbadziej lubię:) Gdybym trafiła na niego jeszcze na pewno zrobię zapas .Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 lipca 2013 o 1:03
    Ładnie wygląda wizualnie, ale na ustach tragedia
    Niestety to jeden z niewielu tego typu produktów Avonu, na których się zawiodłam. Jestem zdziwiona tak pozytywnymi opiniami pod spodem. Nie wiem, czy osoby, które oceniały ten błyszczyk tak dobrze, mają jakiekolwiek porównanie. Ja mam, ponieważ uwielbiam szminki i błyszczyki, toteż je kolekcjonuję. Posiadam odcień VIOLET BEAUTY. W katalogu wyglądał ślicznie. W rzeczywistości jest to zgaszony, blady fiolet. Wygląda jak jakiś najtańszy błyszczyk ze sklepu z sieci "wszystko po 2 zł". :/ Naprawdę pamiętam, że w czasach gdy byłam dzieckiem lub nastolatką na zwykłym kiermaszu za 4zł potrafiłam dostać lepszy błyszczyk niż ten. Ten z Avonu nie jest wart swojej ceny, absolutnie. Odcień niezgodny z katalogiem to jedno. Najgorsze jest to, że jest bardzo gęsty i przez to strasznie się klei! Po kilkunastu/kilkudziesięciu minutach brzydko waży się na ustach. Ehhh... To nie był mój udany zakup. Dwukolorowy odcień ładnie wyglądający w tubce to tylko chwyt marketingowy. Pamiętajcie, że błyszczyk nie ma ładnie wyglądać w opakowaniu. Ma ładnie wyglądać na naszych ustach! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno rozpoczęte
  • 7 czerwca 2013 o 15:07
    całkiem dobry
    Mam odcień Sweet Clementine, czyli taki koralowo-różowy. Zalety: - ładny, półtransparentny kolor na ustach, wargi są ładnie podkreślone - zapach bardzo przyjemny, smaku nie czuję - aplikator nabiera idealną ilość produktu - śliczny połysk Wady: - bez lusterka można źle nałożyć - wypływa widocznie poza kontur ust - Made In China - bez komentarza :( - dość szybko znika - nie zauważyłam tego uwodzicielskiego nawilżenia, mało tego może podkreślić nieładnie suche skórki Ogólnie jestem zadowolona, ale nie jest to raczej produkt, za którym bym tęskniła i kupiła go drugi raz ;) mimo to warto wypróbować :)
  • 7 maja 2013 o 11:33
    błyszczyk pomimo innego koloru niz sugeruje nazwa i koloru w katalogu jest dobry jeżeli któs lubi ge
    Bardzo lubie błyszczyki z avonu ale niestety tym sie zawiodłam. mam odcien sweet clementine w katalogu wygladal na koral...ale w rzeczywistosci na jasny roz. Minusy: - Błyszczyk jest gesty przez co sie klei i mnie to drazni, -nabiera sie go sporo więc trzeba uwazac, i co mnie najabrdziej irytuje -robi smugi. Trzeba sie sporo napracowac zeby usta byly dobrze pokryte. -Osadza sie w kącikach ust czego najabrdziej nie lubie, - po godzinie na ustach robią się wiórki przy schodzeniu kosmetyku z ust a nie mam problemów z skóra ust Wreszcie plusy: - smak słodki, nie czuc chemii zapach tak samo, - delikatny brokat który fajnie rozswetla a nie jest bardzo widoczny, - faktycznie nawilza, - opakowanie solidne, napisy sie nie scieraja Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 zaczęte
  • 10 kwietnia 2013 o 9:35
    tak to jest mój typ
    Błysczyk jest rewelacyjny: kolor- cudny, mam fuksje. Bardzo ładnie stopniowo schodzi z ust, nie tworząc bialej obówdki zapach- przyjemny smak- taki jak zapach;) trwalość- dobra, ok 2 godziny trzyma się na ustach na pewno wypróbuję inne warianty kolorystyczne Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego