Maybelline New York Dream Nude Airfoam (Podkład w postaci pianki)

Juvikas
    25 stycznia 2016 o 1:08
    zaskoczenie, ale jest niezły
    Przyznaję kupiłam czysto z ciekawości :D Trafiłam na bardzo okazyjną promocję, więc doszłam do wniosku, że to ten moment. Nie miałam żadnych oczekiwań i pewnie lepiej. Produkt jest dziwny jak pianka do włosów, nie do końca wiadomo czym i jak to aplikować. W trakcie wyciskania często pryska na wszystko dookoła. To wszystko nie brzmi zachęcająco, ale globalnie muszę powiedzieć, że produkt się sprawdził. Moja cera jest mieszana w stronę tłustej. Używam produktów dość intensywnie matujących. Nie mam w tym momencie innego tak matującego podkładu. Musiałam go chwilowo przestać używać, bo aż za bardzo matowił mi skórę (a zimą nawet przetłuszczające się twarze potrzebują bardzo intensywnie nawilżającego wsparcia ;)). Do tego daje ładne średnie krycie, czyli wszystko czego wymagam i potrzebuję na codzień. U mnie sprawdza się bardzo dobrze, chociaż przyznaję, że jest to niesamowicie dziwny produkt. Z pewnością nie kupiłabym go w wyżej wymienionej cenie. Nie jestem w stanie jednoznacznie go polecić, więc powiem w ten sposób: jeśli znajdziecie go w fajnej cenie (czyt. wystarczająco niskiej, aby nie było szkoda go przetestować) to warto, ale tylko dla cer potrzebujących intensywnego zmatowienia. Wg mnie mógłby zrobić krzywdę skórom suchym. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania
    kaczma
    16 maja 2015 o 18:55
    Slabiutko
    Zachęciła mnie forma kosmetyku - pianka. Niestety innowacyjna forma jest kompletnie nie praktyczna. Najpierw trzeba spryskac dłoń aby nastepnie dłonią nałożyć na twarz. Jestem przyzwyczajona do nakładania podkładu pędzlem więć zupełnie się to nie sprawdza w moim przypadku, konsystencja jest tak lekka że nie sposób nałożyć równomierną warstwę, powstają smugi.Wybrałam kolor Ivory - bardzo ciemny. Krycie bardzo słabe, efekt lepkości i świecenia,trwałość jeszcze gorsza. Cena nieadekwatna do jakości. Niestety nie Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 kwietnia 2015 o 16:40
    Najgorszy z najgorszych!
    O jezuuusie! masakra totalna. Porażka jednym słowem. Nie dość, że nie lubię podkładów w postaci pianki, to jeszcze kolor, który z jasnego, przeobraża się w totalny ciemny brąz, a mało tego twarz po nałożeniu lepi się i jest mokra;/ a poza tym podkład robi niesamowite smugi. Po prostu dno totalne. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie zużyte
    ifonkaa
    14 sierpnia 2014 o 13:33
    Najgorszy z najgorszych
    Podkład jest beznadziejny, ma gorzki posmak (jak dotknie się palcami ust podczas nakładania) jest bardzo nietrwały, nie kryjący, ciężko go nałożyć gdyż rozmazuje się. Niestety nie mogę mu przyznać ani jednego plusa Używam tego produktu od: 2-3 lat i nie mogę skończyć Ilość zużytych opakowań: 1 normalne opakowanie
  • 14 maja 2014 o 12:36
    SŁABOOO
    Zaciekawiła mnie piankowa konstystencja, tak mi się spodobała w opisie kosmetyku, że nie zdązyłam wejść na wizaż i przeczytać opinii :( Niestety! i niech to będzie przestroga dla innych :D Fatalne nakładanie, dozownik jest totalną porażką. Przy pierwszym psiknięciu byłam cała w podkładzie, nie da się dozować ilości wypływającej pianki. Przez malowanie miałam wszystko w pokoju brudne od podkładu, lusterko, firankę. Podkład strzela jak szalony. W ogóle nie kryje, ciemnieje od razu po psiknięciu jeszcze na palcach. Robią się mazy, okropnie podkreśla suche skórki. Jest lekki, bo po kilku godzinach po prostu go nie ma. Miałam przez niego przesuszoną skórę, wychodziły mi jakieś plamy na policzkach. Musiałam trochę się wysilić, żeby przywrócić kondycję skóry po jego używaniu. Absolutnie nie polecam, jest beznadziejny, połowa buteleczki leży i chyba się nie doczeka ponownego uzycia :) Cena też wygórowana jak na taki śmieć Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno