Yves Rocher Beaute Des Mains [Hand Beauty Care], Long Lasting Moisturizing Hand Cream Nawilżający krem do rąk

SylGrem
    2 stycznia 2021 o 12:10
    Super
    Niedawno odkryłam kremy Ives Rocher i jestem zachwycona. Jak dla mnie ten krem nie ma wad. Ma świetnie działanie nawilżające, odżywiające, szybko się wchłania. przyjemnie pachnie, jest wydajny i ma wygodne, poręczne opakowanie. Cena jest przystępna. Polecam.
  • 30 grudnia 2020 o 22:12
    BARDZO DOBRY
    Aż do czasu pisania tej recenzji byłam przekonana, że kremik jest rumiankowy, bo tak mi się kojarzy ten zapach. Na opakowaniu żółte kwiatuszki... A tu arnika. Wspomnę, że mam fioła na punkcie kremów do rąk. W ciągu dnia nakładam je kilkanaście razy, po każdym umyciu rąk i nie tylko. Przetestowałam ich niezliczoną ilość i mam postawione bardzo wysokie wymagania. Krem o idealnej, jak dla mnie konsystencji, szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Skóra dłoni jest pachnąca, nawilżona i gładka. Jest to bardzo dobry krem nawilżający, utrzymujący nasze dłonie w dobrym stanie. Jednak nie regenerujący, jeśli ktoś ma większe problemy z przesuszaniem. Krem jest na 4+. chociaż nie jestem pewna, czy po niego sięgnę ponownie, bo ostatnio bardzo rzadko zamawiam coś z Yver Rocher. Chyba, że mi się odmieni.
  • 30 października 2020 o 22:06
    Kiedyś bardzo go lubiłam
    Ale okazało się, że są dużo lepsze kremy :) Fajnie nawilża, natłuszcza, nieźle się wchłania. Bardzo przyjemny zapach za który go uwielbiam. Może kupię go ponownie żeby porównać z aktualnie używanymi. Na pewno wygrywa zapach, działanie okej ale nie do bardzo suchej czy podrażnionej skóry rąk.
    • natłuszcza, nawilża
  • 1 października 2020 o 15:06
    Świetny krem do rąk.
    Jeden z lepszych kremów do rąk, jaki posiadam w swojej kolekcji. Przede wszystkim jest tłusty, natomiast szybko się wchłania i dogłębnie nawilża moje dłonie. Dostarcza im wszystkich składników, które potrzebują - szczególnie w okresie jesienno - zimowym. Ma ładny, przyjemny, delikatny zapach. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • nawilża, odżywia
    • szybko się wchłania
    • przyjemny, delikatny zapach
    • wygodne opakowanie
    • jest wydajny
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 4 maja 2020 o 20:36
    suchej skóry nie nawilżył
    Moje ręce wymagają stałego nawilżenia, dlatego krem do rąk to mój must have. Ponieważ mam skórę suchą to nie każdy krem z nią daje radę, ten akurat średnio się sprawdził. Opakowanie kremu to mała tubka zamykana na zatrzask. Zatrzask działa bez zastrzeżeń. Przez tubę nie widać ile jeszcze produktu zostało. Opakowanie jest poręczne i można mieć go zawsze ze sobą. Konsystencja kremu jest kremowa - ani za rzadka, ani za gęsta. Krem dobrze się rozsmarowuje i szybko się wchłania. Krem nie zostawia tłustej warstwy. Podczas aplikacji wyczuwalny jest mocny zapach jakby oleju? w każdym bądź razie jak dla mnie ten zapach jest bardzo nie przyjemny, strasznie duszący. Krem zostawia skórę gładką, ale jej nie nawilża, daje jedynie chwilowe uczucie nawilżenia. Produkt nie podrażnia, ani nie uczula. Krem ma dobry skład - większość składników jest pochodzenia naturalnego, ale w składzie znajduje się również alkohol. Krem jest wydajny, wystarczy go nie wiele, aby nasmarować całe dłonie. Kupiłam go za 11 zł, więc cena nie jest jakaś wygórowana, ale jak za tak słabe nawilżenie mogła by być niższa. Do kremu nie wrócę przez brak nawilżenia i ten okropny zapach. Czekam, aż mi się skończy.
    Zalety:
    • kremowa konsystencja
    • dobrze się rozsmarowuje
    • szybko się wchłania
    • nie zostawia tłustej warstwy
    • zostawia skórę gładką
    • wydajny
    Wady:
    • intensywny duszący zapach
    • nie nawilża