Eveline Cosmetics Koenzymy Młodości Q10 plus R, Samowchłaniająca maseczka głęboko nawilżająca SOS

• 5 marca 2017 o 3:16
    Nieskuteczna
    Nie uczula, nie podrażnia, dobrze się wchłania, ma fajną konsystencję i neutralny zapach i tyle jeśli chodzi o zalety poza tym maseczka w moim przypadku nie dała żadnych efektów pomimo stosowania dwa razy w tygodniu przez prawie dwa miesiace, podobny efekt dał mi zwykły krem nawilżajacy.
    ammono
    20 lutego 2017 o 22:39
    Podrażnia.
    Z racji tego, że potrzebowałam silnego nawilżenia, a mam pełne zaufania do marki Eveline, to postanowiłam wypróbować to "cudo". Koszmar... + cena - na promocji niecałe 2 zł; + konsystencja ułatwia aplikację - maska nie jest za gęsta ani za rzadka, nie spływa; - chemiczny zapach; - podrażnia niesamowicie, skóra jest czerwona, szczypie, piecze już przy nakładaniu maski; - nie poprawia stanu skóry; - długo się wchłania. NIE.
    Odylena
    29 lipca 2015 o 13:47
    Całkiem w porządku.
    Skorzystałam z tej maseczki jako z doraźnej pomocy dla zbuntowanej skóry podczas letnich upałów. Może nie jest to coś co zdziała cuda i diametralnie zmieni stan skóry na lepszy, ale na chwilę pomaga :) Maseczka ma formę gęstego, ciężkiego kremu. Łatwo się rozprowadza i nie spływa z twarzy. Wchłania się raczej w całości i dość szybko. Pozostawia lekki, tłustawy filtr na skórze, ale - co mi się bardzo podoba - nie pozostawia skóry nieprzyjemnie lepkiej co się innym maskom często zdarza. Maseczka całkiem ładnie nawilża i spokojnie można ją stosować raz na jakiś czas zamiast kremu na noc. Nie podrażnia wrażliwej skóry, nie ma żadnego pieczenia ani zaczerwienień. Po zastosowaniu skóra jest elastyczna, miękka, ładnie wygląda na niej makijaż. Trochę brakuje mi wyrównania kolorytu czy chociażby dodania skórze nieco zdrowego blasku. I również to nawilżenie jest raczej chwilowe, po upływie doby od zastosowania skóra wraca do swojego poprzedniego stanu. Fajnie, że jedna saszetka wystarcza na dwa zastosowania. Warto przyjrzeć się składowi, który z jednej strony miło zaskakuje, a z drugiej sugeruje trzymać się od tego produktu z daleka... Wysoko znajdziemy ureę, olej sojowy, aloes, kolagen, elastynę. Ale jest również cały zestaw parabenów oraz bardzo szkodliwe korsenwanty. Nie jestem pewna czy jeszcze wrócę do tej maseczki, ale z pewnością nie żałuję, że ją zakupiłam. Nieźle nawilża, poprawia stan skóry i za tę cenę jest to wystarczające. Oceniam na mocne 3 i raczej polecam wypróbować :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 4 saszetki
    akaj
    18 czerwca 2015 o 23:57
    oblepia
    Żeby być sprawiedliwą, po masce faktycznie skóra jest gładka, delikatna w dotyku. Niemniej musiałam zmyć maskę wodą, ponieważ po wchłonięciu byłam przez nią oblepiona. Ponadto w trakcie jej wchłaniania się miejscami odczuwałam szczypanie-swędzenie. Użyłam niejednej maski, której nie trzeba było zmywać, także do tej na pewno nie wrócę. Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka
  • 16 listopada 2014 o 18:12
    solidna
    Maseczka pozytywnie mnie zaskoczyla. Jesli chodzi o efekty, to cera jest naprawde nawilzona, wygladzona i bardzo miekka. Jesli chodzi o dotlenienie, niestety nie moge tego sprawdzic, ale widze ze skora nabrala zdowego kolorytu, nie jest szara, zmeczenie zniknelo. Jesli chodzi o obietnice producenta, to musze powiedziec, ze satysfakcje mam polowiczna. Co prawda maseczka faktycznie sie wchlonela, ale po okolo godzinie. Nawet wtedy zostaly resztki ktore musialam usunac wacikiem. Zapach bardzo przyjemny, cena bardzo rozsadna. Używam tego produktu od: 1 dzien Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka