Lierac Body Lift 10 Minceur, Serum wyszczuplające i antycellulitowe

Moll87
    22 września 2014 o 16:20
    Po prostu nie działa
    Z marką Lierac zaczęłam zaprzyjaźniać się niedawno i większość wypróbowanych kosmetyków zadziwia mnie pozytywnie efektami i jakością, jednak niestety nie Body Lift 10. Kupiam go w promocyjnym dwupaku (200+200) i używałam naprawdę sumiennie, codziennie/co drugi dzień. Ma przyjemną kisielowatą konsystencję która błyskawicznie się rozprowadza i równie błyskawicznie wchłania/wysycha. Niestety ta wodnistość żelu sprawia, że jest on mało wydajny. Bardzo przyjemnie pachnie. Jednak przyjemność stosowania to chyba jedyny plus tego produktu. Poza delikatnym napięciem skóry i pozornym wygładzeniem (które bardziej jest spowodowane konsystencją zaschniętego żelu niż działaniem na skórę) Body Lift 10 nie robi absolutnie nic. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 op. po 200ml
  • 9 kwietnia 2014 o 19:03
    wysuszające nic powalającego.
    ma bardzo wygodne w użyciu opakowanie opakowanie, jednak z małym \'ale\' - jest nieprzeźroczyste, przez co nie widać ile produktu zostało w środku. sam produkt jest o lekkiej, hm, żelowej [?] konsystencji, dzięki czemu szybko się wchłania i nałożenie go trwa chwilę. zapach bardzo przyjemny, delikatny, kwiatowy, nienachalny. stosując go 2 razy dziennie nie zauważyłam aby pozostawał na długo na skórze. nie uczula, nie podrażnia. jest wydajny. używając rano i wieczorem butelka [400ml] wystarczyła mi na 1.5 miesiąca. niestety - wysusza. już po pierwszej aplikacji bez wspomagacza w formie mleczka skóra była niemiło ściągnięta i podsuszona. dlatego wieczorem stosowałam razem z nim balsam - wtedy wszystko wróciło do normy. co do samych działań - fajnie ujędrnił i wygładził mi skórę, pomógł w walce z odrobiną cellulitu [pośladki], rzeczywiście efekt drenażu pojawił się po jakiś dwóch.trzech tygodniach. jeśli chodzi o zgubione centymetry - nie wiem, nie mierzyłam się. jest dobry, ale na rynku są lepsze produkty. Używam tego produktu od: 1.5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe [400ml]
    Katilka
    19 września 2011 o 13:28
    Przyjemniaczek
    a nie oszukujmy się drogie Panie przyjemność jest ważna o ile nie najważniejsza :-) Pięknie pachnie , i zapach utrzymuje się na skórze . Ma piękny różowy kolor i lekką konsystencję . Zazwyczaj unikam takich produktów bo te gęstsze wymagają porzadnego masażu jakby przy okazji i to daje dobre efekty , a ten pomimo konsystencji wyraźnie napina , ujędrnia - nie wysusza . Jeżeli chodzi o cellulit a o to głownie chodzi a rzaczej o działanie anty - mam bardzo niewielki widoczne kilka dołków gdy siedzę i wiem że żaden krem nie zlikwiduje go pomimo obietnic -poprawić stan skóry tyle mogą ale nie muszą -Lierac może i poprawia . Skóra jest zbita , wyraźnie jędrniejsza-żel szybko się wchłania ci bardzo ułatwia i uprzyjemnia stosowanie . No i ten zapach i piękne opakowanie . Używam tego produktu od: dwóch miesiecy Ilość zużytych opakowań: koniec pierwszego
    musscat
    23 czerwca 2008 o 19:50
    nieskuteczny
    Chyba żyję w kranie własnych fantazji i wyobrażeń na swój temat, bo myślałam,że nie mam cellulitu, a jeśli to taki minimalny, że przy innych mankametach urody / figury to jest totalnie bez znaczenia :) haha grunt to dobra wyobraźnia :) No chyba, że jest opcja, że zrobił się błyskawicznie i niepostrzeżenie? Tymczasem fakt iż jestem nosicielką wirusa zwanego cellulitem dotarł do mnie bardzo brutalnie i życie po raz kolejny postanowiło mnie upokorzyć :( I co gorsza defekt mojego ciała został utrwalony na zdjęciach a następnie rozesłany wśród uczestników spływu kajakowego :( Po etapie powiekszania zdjęć na monitorze komputera przyszła pora na walkę :) W aptece zaopatrzyłam się w inneov cellulit oraz w serum lieraca. I nie wiem, chyba oba produkty to jakieś buble bo nie zauważyłam żadnej poprawy. ŹADNEJ!!! Zwykle tego typu preparaty stosowałam by ujędrnić/wymodelować/wyszczupilć ciało i nie zwracałam większej uwagi na to czy zwalcza pomarańczową skórkę, ale tym razem jest to sprawa priorytetowa. Zwłaszcza, że lada moment jadę na festiwal openera do Gdyni, domek nad morzem już zarezerwowany i co? Będę miała opory przed rozbieraniem się, bo mam świadomość durnego cellulitu, a nie chce mieć kolejnej sesji z dołeczkami (niestety nie w policzkach :) ). No ale wracając do serum, wizualnie fajne, ergonomiczna butelka, kosmetyk w postaci apetycznego róźowego kisielu, nie wysusza skóry. no ale chyba 4 tydzień mija a on nawet nie raczył napiąć mi skóry, nie wspomnę o redukowaniu problemu. Bardzo jestem zawiedziona, bo do najtańszych nienależy a Lieraca miałam za firmę robiącą porządne kosmetyki. Używam tego produktu od: ok 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań:1
    jowisia
    7 marca 2007 o 21:18
    Naprawde szkoda......
    bo ten kosmetyk jest, np, pod kazdym innym wzgledem wlasciwie idealny! :o Od poczatku sadze, ze ktos zaprojektowal go w sposob genialny: oto mamy piekne, zreczne opakowanie. Rozowe, kobiece, smukle, wygodne, nieprzewracajace sie; na koncu ktorego nowoczesny, fajny otworek, co to go wystarczy przekrecic i hop; Bez brudzenia sie, bez ciapania. a potem zamykamy i hop, stoi jak nietkniete. A co wypada z otworka? Bardzo fajna maz. Rozowa, super pachnaca, nielepiaca (!), przyjemna, latwo sie rozsmarowujaca, prawie natychmist wchlaniajaca i do tego Nie Wysuszajaca (jak inne, wiemy zreszta, tego typu). Kurcze, wszystko jak znalazl. Patrzymy wiec na opakowanie, nad ktorym siedzieli specjalisci do napisow na opakowaniach wlasnie, i czytamy o tym jak to tyle kofeiny, ze juz w zadnym innym kosmetyku takie stezenia nie znajdziemy, bo oto oni juz wykorzystali na maxa, no i o tym jak znika pomaranczowe cholerstwo, o tym, jak sie wszystko wyrowna, jak wyszczupli, jak ujedrni. Tylko smarujcie, smarujcie, najlepiej kupcie dwa opakowania na raz, taniej was to wyniesie o jakies 2euro, no ale podtrzymacie rezultaty! I tak wiec przyjemnosc stosowania oceniam na 5. Szkoda tylko, ze REZULTATOW BRAK. Naprawde, uwierzcie, przeokropna szkoda; Naleze do tych ktore smarowaly. Dwa razy dziennie. Dokladnie. Naleze do tych, ktore kupily zestaw podwojny w promocji. Naleze do tych, ktore uwierzyly w fajne napisy napisane przez specow od napisow. ;) ...Niestety, szlag ich trafi. NIe dziala NIC A NIC, nie dajcie sie nabrac. Wlasnie skonczylam drugie opakowanie. Cellulit nawet nie drgnal (a juz bylo lepiej po dermedicu no..), a o wysmukleniu, ujedrnieniu i te pe to.. mozna sobie na opakowaniu poczytac ;) Fajnym- zaznaczam- opakowaniu. Używam tego produktu od: ile to juz? Ilość zużytych opakowań: 2