Luksja Creamy, Kremowe mydło w płynie z płatkami róż i proteinami mleka

• 31 maja 2017 o 21:30
    Polecam
    Mydło w płynie dobrze oczyszcza ręce, nadaje ładny zapach. Dłonie tak jak obiecuje producent są nawilżone, gładkie oraz miękkie w dotyku. Jedno opakowanie starcza na bardzo długo oraz ta nakrętka co jest bardzo dobrym pomysłem, bo nie wszystko zawsze wlewa się do pojemnika, a tak to wystarczają ilości nalewamy i zakręcamy korek.
  • 22 stycznia 2017 o 11:56
    Dobre
    Godne polecenia mydło w płynie. +duże zbiorcze opakowanie w woreczku tańsze niż wersje z butelką +wychodzi bardzo ekonomicznie +przyjemnie pachnie +dobrze oczyszcza dłonie +wydajne +gęsta konsytencja +nie wysusza dłoni Polecam!
  • 17 listopada 2016 o 18:43
    Różany krem.
    Bardzo fajne mydło o kremowym lekko różanym zapachu. Jest gęste i wydajne. Nie spływa z dłoni. Tworzy przyjemną pianę. Dobrze myje, a przy tym nie wysusza i nie podrażnia. W bardzo dogodnej ofercie cenowej. Czego chcieć więcej?
    errola
    12 października 2016 o 13:33
    Przyzwoite
    Luksja jak Luksja, porządne mydło, które używałam najczęściej do mycia rąk. No i właśnie, przy częstym myciu niestety mnie przesuszało delikatnie. No ale cóż, co zrobić. Początkowo myślałam, że jest łagodne, a tu coś takiego się zdarzyło. Pachnie delikatnie różami. Właściwie to zapach jest dla mnie bardziej kremowy niż różany. Wydajność standardowa. Tego mydła pewnie nie kupię, ale jakieś inne to z pewnością.
  • 14 stycznia 2015 o 17:25
    Nigdy więcej!
    To mydło w płynie miałam dośc dawno.Kupiłam w rossmanie jakoś w promocji.Od dawna używam mydeł w płynie,a;e to kompletna porażka!Otóz podrażniło i wysuszyło mi ręce,wyglądało to tak jakbym dostała jakiego uczulenia!(moja mam również).Nigdy bym nawet nie pomyślała ,że może aż tak podrażnić.Lubie zapach róż,ale tym razem róża kolce pokazała... Nigdy już więcej nie kupie!kto ma wrażliwą skóre to odradzam! Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: 1 wyrzucone