Verona Laboratories Spa & Wellness, Koncentrat antycellulitowy z efektem lasera 4D

• 12 stycznia 2016 o 12:28
    wow
    Specjalnie się tu zarejestrowałam, żeby móc wpisać opinię. Easy, nie jestem pracownikiem Verony i nikt mi nie płaci za to co tu piszę. Może najpierw wtręt sytuacyjny: jestem młodą rencistką. Kiedy zobaczyłam balsam za 3 zeta z groszami, uhonorowany Odkryciem roku sprzed kilku lat, zamówiłam od razu cztery ;). Pomyślałam: Bez kitu nie ma kremików na cellulit, a jak coś kosztuje tak mało, to się uprę i, choć jestem leniwa, będę się smarować. Szczególnie, że uwielbiam ten zapach. Choćby miało nic nie działać, to dla zapachu Magnolii warto. \\Nie jestem otyła, nie mam za dużo tłuszczu, jestem wysoka i "chudawa", co nie przeszkadza mi mieć cellulit. Od wielu lat biorę pigułki antykoncepcyjne, więc pewnie to stąd. \\Minęła doba hojnego nakładania balsamu "na wszystko" i zaczynam widzieć pierwsze efekty? Śmieszne i niewiarygodne, więc stosuję i obserwuję dalej, bo już mi się podoba to co widzę: gładkość/jędrność. Antykonceptów nie zarzuciłam, więc tym bardziej to cieszy. \\n Używam tego produktu od: dwóch dni Ilość zużytych opakowań: zero
  • 17 lipca 2015 o 22:02
    Sama nie wiem
    Z jednej strony jest lekki, szybko się wchlania, nie marze, nie klei, nie chłodzi i nie mrowi. Z drugiej strony wydaje mi sie, że w związku z tym jest to zwykły balsam, a nie ten do zadań specjalnych. Dobrze nawilża skora, ale z ujędrnianie juz nie do konca. Nie mam dużego problemu z cellulitem wiec raczej stosuje go prewencyjnie. Ma ładny kwiatowy zapach. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
    khloe
    8 kwietnia 2015 o 16:05
    Jeden z moich ulubieńców!
    Temu produktowi mówię wielkie TAK i będę wielbic tego, kto go opracował i stworzył! Po krótce- ćwixczę masuję i wcieram- i szukam czegoś idealnego do wcierania. Produkt spełnia wszelkie moje oczekiwania! Plusy: +tani jak barszcz +piękny zapach +doskonale nawilża +NIE chłodzi, NIE grzeje- Alleluja! wreszcie ktoś pomyślał o dziewczynach, które nie znoszą ani jednego, ani drugiego efektu +Nie śmierdzi mentolem +działanie antycellulitowe ma bardzo dobre, na miarę Eveline +wydajny +bardzo szybko się wchania +BARDZO, BARDZO ujędrnia skórę Temu produktowi mowię wielkie: TAK! TAK! Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 3 zużyte
  • 12 marca 2015 o 15:27
    Wygładza ale nie modeluje
    Kupiłam za 6 zł, jako dodatek do zakupów przed Internet. Co mnie urzekło na początku, to śliczny zapach - kwiatowy, mentolowy, denerwował mnie czasem, ale z chęcią wracałam. Konsystencja w końcu dla mnie - lekko gęsta, ale nie tłusta, nie klejąca. Balsam szybko się wchłania, od razu po wysmarowaniu pakowałam się do łóżka, lub ubierałam się rano. Pierwszy balsam, który stosowałam w miarę regularnie, bo jego użycie nie było dla mnie męczarnią. Nienawidzę się smarować niczym tłustym. Co do wyszczuplenia, nie oszukujmy się, chyba nikt się go nie spodziewał. Pod tym względem nie podziałał. Może na brzuchu zauważyłam, że jest mniejszy, ale nie wiem czy od kremu, czy przestałam żreć ;P Cellulit raczej nie zmalał. Ale te "właściwości relaksacyjne, rozluźniające i przeciwstresowe" ;) chyba podziałały u mnie. Po wmasowaniu balsamu czułam przyjemny mentolowy chłodek. Skóra na prawdę była nawilżona, delikatnie ujędrniona i CUDOWNIE WYGŁADZONA! Dawno żaden balsam tak nie wygładził mi skóry. Jest mięciutka i chce się ją cały czas gładzić ;) Niestety tak przy 1/5 balsamu w tubie, nie chciał wychodzić na rękę i trzeba było go wyciskać, a później rozcinać. Nie opada na dno tubki, tylko zostaje na bokach. Myślę, że jeśli ktoś nie ma zbyt wielkiego problemu z nadmiarem tłuszczyku, to ten balsam będzie dla niego idealnym dopełnieniem efektów. Dla osób z większym problemem sam krem nie wystarczy, trzeba ruszyć zadek ;) Jednak za taką cenę, polecam spróbować ;) Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 29 sierpnia 2014 o 10:06
    super wygładzenie, super cena
    Podobnie jak inne dziewczyny, skusiłam się niską ceną. A sam produkt? POZYTYWNIE mnie zaskoczył. Inne dziewczyny piszą, że nie działa itd. Cóż, ja mam inne zdanie. DZIAŁA! Skóra jest absolutnie cudowna po nim. Hmm, ale co do samego przeznaczenia czyli zwalczania cellulitu to rzeczywiście jakoś super nie jest. Ja potraktowałam ten produkt jako krem wyszczuplający i pod tym względem jest z niego baaardzo zadowolona. ZALETY + lekki + szybko się wchłania + ładnie pachnie + wydajny + niska cena + działanie wygładzające i wyszczuplające MINUSY - nie znalazłam jak dla mnie - Jest super lekki - ja nienawidzę tych wszystkich maziatych, ciężkich kremów które się nie chcą wchłaniać i czuję się po takich jakbym do kadzi z olejem wpadła. Ten koncentrat jest leciutki - szybko się wchłania, łatwo wciera (łatwy "poślizg" w tym koncentracie, bo niektóre kremy są takie że zamiast łatwo się wsmarowywać wręcz stawiają opór i się maziają), ma lekką konsystencję i w porównaniu do większości takich kremów, jest wydajny dzięki tej swojej lekkości. Zapach: bardzo mi się podoba, taki kwiatowo-miętowy, dla mnie przyjemny. Skóra jest super gładziutka - po żadnym kremie takiej nie miałam. Jestem leniem co do stosowania kremów, ale konsystencja, zapach i błyskawiczne wchłanianie bez zostawiania "maski" sprawiają, że nie mogę się doczekać. Smaruję się tylko wieczorami, ale tyle wystarcza. Przy pierwszej tubce skóra po 3 dniach stosowania była potem taka mięciutka jeszcze przez ponad tydzień (specjalnie przerwałam stosowanie po 3 dniach, aby sprawdzić). Teraz kupiłam duży zapas, bo zawsze jak znajdę super krem to potem nagle nie można go nigdzie kupić :) SZCZERZE POLECAM, ale jeśli komuś zależy tylko na działaniu antycellulitowym, to może lepiej niech poszuka czegoś innego. Ja polecam ten koncentrat jako super wygładzający oraz wyszczuplający. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 całe duże tuby