Tołpa Planet of Nature, Kremowe serum odmładzające do rąk

Tołpa Kremowe Serum Odmładzające Do Rąk Planet Of Nature 75ml

• 17 stycznia 2017 o 8:51
    przyjemny krem do rak
    Jako serum nie powiedziałabym, zeby sie sprawdzilo, przy duzych problemach moze sobie nei poradzic Ale ma lekka przyjemna konsystencje do szybkiego zastosowania w małej ilości. Dosyc szybko sie wchłania ładnie pachnie Ma dobra cene i skład,
  • 13 listopada 2016 o 18:00
    Nie dla mnie.
    Lubię kosmetyki Tołpy, zwłaszcza borowinowe mydła, cudownie kremowy żel czarna róża, czy płyn micelarny. Niestety ten krem absolutnie nie jest dla mnie. Pachnie świeżo i delikatnie, ale jego konsystencja jest rzadka i wodnista. Smarując nim ręce, czuję się tak, jak podczas 40 stopniowej gorączki, Dłonie są mokre i kleją się. Bardzo nieprzyjemne uczucie. Nawilżenia też w ogóle nie odczułam, a mogę zaryzykować nawet stwierdzenie, że wysuszył mi dłonie. Tylko sentyment do marki, skład i cena, nie pozwalają mi dać niższej noty niż 2.
  • 13 listopada 2016 o 16:45
    Jakoś Tołpa mi nie służy
    To już któryś z kolei kosmetyk z Tołpa, który mi nie odpowiada. Krem świeżo, delikatnie pachnie. To dałabym na plus. Szybko się wchłania. To kolejny plus. Niestety, dłonie są po nim suche. Wcale ich nie odmładza, nie regeneruje ani nawet dobrze nie nawilża. Może latem jako tako się sprawdzi, ale jesienią czy zimą nie. Zamiast koić zniszczone, przesuszone dłonie, to jeszcze dolewa oliwy do ognia i dłonie pieką. Krem jest niewydajny i za drogi na swoją jakość.
  • 5 kwietnia 2015 o 17:17
    Przyjemne
    Serum nie było tak nawilżające, i regenerujące jak bym sobie życzyła, ale było ok- lekko nawilżało, fajnie nadawało się na noc, bo pozostawia dość śliski film na dłoniach. Zapach lekko torfowy- nie każdemu może przypaść do gustu. Skóra po jego użyciu jest miękka- to prawda. Choć uważam że za te pieniądze można dostać lepszy krem. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 7 lutego 2015 o 13:14
    TO NIE JEST KREM DO RĄK DLA KAŻDEGO!
    Jestem bardzo zdziwiona tak niską ogólną oceną tego świetnego kosmetyku, jaką zobaczyłam tutaj! Poczytałam więc, co piszą dziewczyny - i już widzę przyczynę. TO NIE JEST NAWILŻAJĄCY KREM DO RĄK. Jeśli masz wyschnięte dłonie, nie kupuj tego serum, bo się zawiedzesz! To jest kosmetyk przeznaczony dla osób, które chcą, żeby skóra ich dłoni była bardziej napięta. Do tego nadaje się idealnie. Działa też trochę odżywczo. Ale próżno szukać efektów głębokiego, trwałego nawilżania. Bardzo dobrze jest go stosować na noc, bo wchłania się trochę dłużej niż przeciętny krem. Można go wtedy też nałożyć grubszą warstwą, wzmacniając jego działanie. Ale na dzień polecam zakupić zupełnie inny krem. Szkoda marnować pieniądze próbując używać serum Tołpy do celów, których jego twórcy mu nie przeznaczyli ;) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: hmm... 6, może nawet więcej.