Perfecta Cera Zmęczona, Krem rozświetlający na dzień

• 15 września 2013 o 10:54
    nie powala...
    Kupiłam go z nadzieją, że przyjdzie na ratunek mojej zmęczonej cerze ale tak się nie stało. Nie nawilża zbyt dobrze a jako rozświetlenie służą drobinki dające efekt tłustej cery. Mnie osobiście się to nie podoba. Używam go pod makijaż ze względu na filtr. Plusem jest ładny zapach i słoiczek, który jednak słabo się zakręca ( może trafił mi się wadliwy egzemplarz ). Cena niska a dostępność dobra. Nie zawiera oleju mineralnego i nie zapycha. Wydajny! Będę używała dopóki nie trafię na coś lepszego... Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 lipca 2013 o 23:35
    Świetny kremik
    Kupiłam ten krem, weszłam na forum i zamarłam - kremik zebrał tyle negatywnych opinii, więc pewnie pieniądze wyrzuciłam w błoto. Ale zaczęłam smarować moja bardzo wymagającą buzię i jestem zachwycona - cera jest zdrowsza, nie ma wyprysków, nie swieci się. Kremik ma przyjemny zapach, słoiczek też wygląda bardzo ładnie. Trzeba tylko nakładać go bardzo mało na twarz, no chyba że ktoś lubi się świecić jak latarnia morska :D Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1. w trakcie
  • 10 marca 2013 o 14:36
    rozjaśnia, rozswietla i super nawilża
    Bardzo fajny kremik za przystępną cenę.Moja skóra jest po nim delikatnie rozświetlona, ale nie świeci,jak po wiekszosci tego typu kremach.Ponadto po dłuższym używaniu ładnie rozjaśnił mi cerę i pory wyraznie się zmniejszyły.I co ciekawe, nie musiałam używać peelingu.Skóra robi się po nim taka delikatna i dobrze nawilżona.Jutro się wybieram po kolejne opakowanie tego kremu. plusy: - nawilża -odżywia -rozjaśnia cerę -rozwietla -nie zapycha -zmniejsza pory -nie podrażnia minusy: -nie zauważyłam Używam tego produktu od: ubiegłego lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 30 stycznia 2013 o 19:41
    Dawno nie miałam tak dobrego kremu
    Moja cera wygląda na zmęczoną, szarą, do tego często pojawiają się zaskórniki. Używałam różnych kremów 30+, które niewiele zmieniały. Ten krem jest dla mnie idealny:) Wcześniej odkryłam serum z tej serii, które robiło cuda z moją twarzą, więc gdy tylko zobaczyłam kremy, od razu je kupiłam. Zalety: + szklany słoik, bez bardzo grubego dna, które "oszukuje" objętość, co zawsze mnie irytuje; + delikatne rozświetlenie, dobre pod makijaż, mimo skłonności do zaskórników nic nowego mi się nie pojawia; + w moim przypadku spektakualrny efekt, jeśli chodzi o odświeżenie; +wg mnie zmniejszyły się też zmarszczki związane z przesuszeniem, skóra wydaje się bardziej elastyczna Minusem jest dla mnie za to zapach, sztuczny i intensywny. Dlatego odejmuję pół gwiazdki. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
    jowisia
    27 stycznia 2013 o 14:44
    ZAPYCHA !!!
    Jestem absolutną fanką Perfecty "Miód i mleko owsiane", postanowiłam więc przetestować i tę, cytrynową serię. Jednak nie dorasta jej do pięt. Ładnie roświetla, delikatnie nawilża, jest lekki i łatwy w rozsmarowywaniu, ale na tym kończą się jego zalety,- na dłuższą metę nie robi buzi nic dobrego. Po tygodniu zauważyłam pojawianie się wyprysków (!), i trochę czasu zajęło mi znalezienie "winowajcy". Nie regeneruje, nie łagodzi zaczerwień, nie likwiduje oznak zmęczenia, nie wygładza drobnych zmarszczek, nawet tych od przesuszenia. Myślę, że nadałby się dla młodych Wizażanek, bez żadnych większych problemów. Zdecydowanie nie polecam kategorii +30 lat, a do takiej przecież jest docelowo przeznaczony... Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek ***EDIT*** : Grrr... Kupiłam ten kremik ponownie. Po prostu zupełnie zapomniałam, że kiedyś już go używałam i wylądował sobie beztrosko w moim koszyku jako "nowy" produkt do przetestowania. O zgrozo! Po tygodniu zauważyłam pojawianie się wyprysków (z okropnymi, białymi główkami) na całej twarzy!!! Otworzyłam KWC żeby przeczytać recenzje i wtedy dopiero zorientowałam się, że już kiedyś miałam do czynienia z tym diabłem i że jego skład po prostu mnie zapycha :( Będę musiała zużyć na szyję i do stóp...