Seboradin Petrole, Szampon do włosów ciemnych z chlorofilem (nowa wersja)

• 6 sierpnia 2013 o 20:41
    czy ja wiem...
    Szampon jak szampon, myślałam ze za taką cenę i za tak nienaganną opinię na forach i nie tylko( mówię tez tutaj o opiniach koleżanek, które po prostu go zachwalały) myślałam ze będzie lepszy. Zwaliła mnie z nóg pojemność- marne 200 ml gdzie przy częstym myciu szybko się zużywa. Cena także nie jest mała ok 23-27 zł (zależy gdzie się go dostanie). Plusem jest to ze włosy troszkę szybciej rosną, nie są rozdwojone, ani się nie puszą. Siano na mojej głowie znikło, ale problem w tym ze włosy mi zaczęły wypadać bardziej niż przed stosowaniem;/ wmawiam sobie ze to przejściowe tylko... w połączeniu z lotionem włosy śmierdzą alkoholem czy czymś takim;p Być może przy stosowaniu go więcej czasu taki efekt wypadania by całkowicie znikł i byłyby jakieś efekty większe. plusy: - włosy się mniej puszą - są delikatne i nie rozdwajają się końcówki -szybciej rosną -włosy staja się lśniące -nie przesusza minusy: -przede wszystkim cena i pojemność - włosy bardziej wypadają(bynajmniej u mnie) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    mart955
    11 czerwca 2012 o 19:09
    tak
    a więc...jakoż, że jestem pierwsza... bardzo lubię ten szampon, nawilża i sprawia, że moje włosy ładnie lśnią, mniej się przetuszczają, jest delikatny, nie zauwazyłam, aby moje włosy nabrały głębszego odcienia minusem jest to, że słabo się pieni i jak na taką mała butelkę jest drogi na razie nie chcę innego ma dziwny kolor :P Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 3 małe opakowania