Nair Nawilżający krem do depilacji miejsc wrażliwych

xAgaPL
    20 stycznia 2015 o 19:35
    Beznadziejny, koszmar
    Zachęcona opiniami na temat tego produktu które przeczytałam w internecie poleciałam do rossmana w celu jego zakupienia. Za 2 saszetki po 30ml zapłaciłam 9zł. Pełna nadziei i podekscytowania wróciłam do domu przy w końcu go użyć. No i tak, na obie nogi zużyłam 1,5 saszetki. Po odczekaniu około 7-8min, i zmyciu produktu, ZERO EFEKTU. Podkreśle jeszcze, że włoski mam cieńkie ale dosyć ciemne. Do tego po użyciu nieprzyjemne swędzące uczucie a zapach pomijam ze względu na to że każdy tego typu produkt tak pachnie. Ogólnie bardzo się zawiodłam. Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: 1,5 saszetki
  • 16 lipca 2014 o 10:23
    Jedyny , który działa !
    Od zawsze miałam problem z włoskami na nogach. Są grube , czarne i wogóle oporne. Zarówno maszynka jak i depilator pogrubiły je jeszcze bardziej i teraz ciągle wrastają.Krem nair postanowiłam wypróbować jako ostatnia deska ratunku. I to był strzał w 10 :D !Swoją drogą , to ciekawe czemu zazwyczaj to najlepsze rozwiązanie zawsze znajdujemy na końcu ;) Otóż krem usunął praktycznie wszystkie włoski , których nie ruszały żadne inne kremy.Warunek dokładnej depilacji jest taki , że krem trzymam na łydkach ok.8min i potem zmywam go gąbką.Wtedy wszystkie włoski się ścierają:) i o dziwo nie mam żadnych podrażnień , choć wypróbowałam ten sposób nawet na okolice bikini ;) skóra jest gładka przez dwa dni (po maszynce odrosty miałam już tego samego dnia wieczorem po porannym goleniu). Zapach nie jest jakiś przyjemny ale mi nie przeszkadza:) Napewno jeśli chodzi o działanie to dużo zależy od naszej skóry i owłosienia ale jednego jestem pewna na sto procent. Za cenę ok 8-9zł/2 saszetki warto go wypróbować!!! :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po dwie saszetki
  • 11 kwietnia 2014 o 13:45
    lubię i już
    Ilekroć nie ma go akurat w sklepie, wpadam w panikę, że go wycofali ze sprzedaży. Nie mogę i nie lubię bez niego żyć! Minusik: cena, mi się wydaje drogi. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: ponad 50
  • 19 lipca 2013 o 13:37
    Naprawdę polecam
    Kupiłam ten krem po przeczytaniu recenzji na blogach i na wizażu. Nie zawidłam się krem faktycznie bardzo skuteczny,nie pozostawił żadnych podrażnień a na tym mi najbardziej zalezało. Polecam innym bo w porównaniu z np veet wypadł o niebo lepiej. Kupiłam w saszetkach w rossamnie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 4 saszetki
    maarta5
    5 lipca 2013 o 10:35
    Polecam !
    Bardzo dobry krem. Sprawdza się na nogach, w okolicach bikini jak i pod pachami. Szybki w użyciu. Nie pachnie zbyt przyjemnie ale to bez znaczenia bo działa doskonale :D Jestem z niego bardzo zadowolona i polecam ! :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dużo :)