Timotei Organic Delight, Health & Shine, Odżywka do włosów normalnych

• 29 listopada 2016 o 22:17
    Bardzo kremowa
    Zalety: - bardzo kremowa gęsta i mocno odżywia włosy - bardzo zmiękcza - ma dobry skład - jest wydajna - bardzo ślicznie delikatnie zielono-herbacianie pachnie i ten zapach długo utrzymuje się na włosach, nie przesusza ich - wyzwala połysk włosów - zabezpiecza przed uszkodzneiami - nie obciąża
  • 9 maja 2014 o 13:36
    Raczej słaba.
    Włosy mam długie, cienkie, ale w dobrej kondycji. Ta odżywka robi mi coś strasznego z włosami. Już przy jej nałożeniu czuć, że coś jest nie tak, mokre włosy robią się szorstkie i splątane. Rozczesywanie po niej było okropne ;(. Gdy włosy już wyschły były bez życia, matowe, suche i strasznie się kołtuniły. Użyłam tej odżywki kilka razy i za każdym razem to samo. Na plus dodam, że ma ładny zapach.
  • 24 września 2013 o 14:47
    Beznadziejna
    Koszmarna odżywka nic nie robiąca. Moje włosy są grube, raczej w dobrym stanie. To co mi dolega, to to, że w dużej ilości wypadają (albo w normalnej, tylko przez ich spektakularną grubość to bardziej widać). Odżywki stosuje, by ni mieć problemu z rozczesaniem włosów po umyciu. I pierwszy raz trafiłam na odżywkę, która nawet tego nie robi! Moze odżywianie, nawilżanie i takie tam, to dla niej rzeczywiście za dużo, ale żeby nawet nie rozplątać włosów? To po co ona? Wydaje mi się, że ona nawet włosy przesusza, matuje... Coś strasznego. Naprawdę już lepiej sobie żółtko z olejkiem wymieszać. Niewypał jakich malo. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Aniqas
    18 sierpnia 2013 o 21:30
    Oj dobrze ją wspominam
    Od niej zaczeła się moja przygoda z "świadomą pielęgnacją włosów". W Rossmanie na półce z przecenami, na którą często zaglądam, stała sobie bidulka samotnie i machała do mnie. Kosztowała chyba 7 zł, więc pomyślałam czemu by nie spróbować. Już wtedy potrafiłam czytać składy, więc faktycznie wierzyłam w jej naturalne składniki. PO PIERWSZYM użyciu moje włosy były bardzo sztywne,ale jednocześnie ładnie dociążone. Przeraziłam się trochę, ale taką sytuacje tłumaczyłam sobie pierwszą stycznością z naturalnymi produktami. Z każdym następnym razem było coraz lepiej. Włosy były nawilżone, pięknie pachniały, stawały się głaciutkie. Pamiętam, że jedynie moje końcówki były odporne na odżywkę, ale i tak je zabezpieczałam olejkiem aragnowym, więc problemu nie było. GWIAZDKE odjełam za bardzo słabą wydajność. Odżywka starczyła na niecały miesiąc przy moich lekko za łopatki. Rozprowadzała się tępo, więc musiałam jej więcej nakładać, aby nawilżyć wszystkie włosy. W normalnej cenie kosztuje dość dużo jak na odżywke, która starcza na miesiąc. Ja, oprócz szampon i odżywki, używam także masek oraz olejków, więc nie mogę sobie pozwolić na tak niewydajną i dosyć drogą odżywkę. Może gdy moje włosy będą w lepszym stanie i będe potrzebować jedynie odżywki, a znajdę jakieś dobre, domowe specyfiki to do niej wrócę, na razie odpada : (
    ****
    Odżywka o fenomenalnym składzie, mocno nawilża, odpowiednio obciąża włosy kręcone, odżywia. Produkt jest rzeczywiście naturalny a zapach pochodzi wyłącznie z olejków eterycznych. Nie zawiera alkoholu - nie wysusza. Niestety nie ulatwia rozczesywania. Dobra jako odżywka bez spłukiwania.