Oriflame Bioclinic, Soft Tint Red Reductor Day (Krem redukujący zaczerwienienia na dzień)

• 19 lutego 2013 o 20:35
    Super
    super Mam spore problemy skórne - trądzik, uczulenia, naczyńka, zaskórniki, wypryski - więc jak na jedno stosuję krem to drógi problem się pogłębia. Naprawdę długo szukałam kremu dla siebie i w końcu znalazłam! +naprawdę nie mam tylu widocznych naczynek +nie wyskakują mi tak jak kiedyś wielkie czerwone rumieńce +nie zatyka porów +nie powoduje wyprysków +nie pogarsza mi się po nim trądzik Ma żółty kolor i mam wrażenie że zachowuje się jak taka baza,bo lekko barwi (choć nigdy bazy nie używałam :P) Dla mnie to najlepszy krem, mogę go ze spokojem używać i nie martwić się że za dzień czy dwa będę mieć jakąś niespodziankę na twarzy. Minusem jest cena - ale po tak dużej ilości kremów jakie wywalałam bo mi nie służyły jednak się przekonałam choć staram się kupować na promocjach. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 29 grudnia 2012 o 20:00
    bardzo fajny i widać efekty
    Posiadam krem na noc i na dzień - przyjemna aplikacja pompka - wyrównuje koloryt - moje drobne naczynka znikneły - wydajny - dobrze się wchłania i rozprowadza wielkim minusem jest cena trochę dużo jak za taki krem dlatego odjełam gwiazdkę Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania 30ml