AA Technologia Wieku 18+ Pielęgnacja Młodości, Krem nawilżająco - rozświetlający na dzień i na noc

• 25 czerwca 2015 o 19:11
    niezły krem i niezły zapach
    plusy: wydajny zapach nawilżenie konsystencja jedwabista skóra lekki minusy: nie zaobserwowałam. dla mnie bardzo dobry. nadaje się pod makijaż. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: kilka
    mozmarz
    4 lutego 2015 o 21:44
    Miłe wspomnienia
    Używałam tego kremu jakiś rok temu i wspominam go bardzo pozytywnie. Zużyłam dwa opakowania. Lekki krem nawilżający, który w odpowiedni sposób pielęgnował moją mieszaną skórę. Nie powodował powstawania pryszczy ani też nie pozostawiał uczucia ściągnięcia. Po prostu dobre nawilżenie. Bez szału, super nie nawilżał, ale było to w tamtym okresie wystarczające. Rozświetlenia również nie zauważyłam Przyjemna cena i opakowanie. Wspominam go z przyjemnością i w czasach kryzysu, gdybym musiała kupić jakiś krem drogeryjny, znów bym na niego postawiła. Polecam dla cery bez większych problemów. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 2 stycznia 2015 o 21:16
    Nie dla mnie
    Krem ma poręczeń opakowanie, choć wolałabym, aby było w tubie lub z pompką. Po użyciu zawsze piecze mnie skóra i jest lekko zaczerwieniona. Krem jest lekki i mimo wszystko potrafi zapchać pory, czego mu nie wybaczę. Jako ze podrażnia skore, zaczęłam używać go na łydki czy łokcie. Może to kwestia nut zapachowych, bo miałam wersje dla 30-tek i rownież było podrażnienie skory. Ja nie polecam i nie kupie ponownie żadnego kremu z tej serii. Używam tego produktu od: krócej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 7 listopada 2014 o 19:42
    Raczej nie
    Krem zuzywalam bardzo powoli ze względu na to, że początkowo mnie podraznił. Chyba to kwestia substancji zapachowych w tym kremie, bo przy wersji dla 30tki też była podobna sytuacja. Nawilża i odżywia skórę całkiem nieźle. Jednak miałam wrażenie, że trochę zapycha, przy rzadszym stoswaniu już było lepiej, aczkolwiek ja szukam kremu niezwaodnego. Dobry na każdą porę roku. Do 30tki max. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
    Larita
    3 września 2014 o 18:21
    Hmm...
    Ten krem to jeden z kosmetyków, które po prostu nie wiem jak mam ocenić.. A wszystko przez to, że zwyczajnie bawi się ze mną w kotka i myszkę ;) Zabawa wygląda następująco: najczęściej, po dokonaniu całego misternego procesu demakijażu przychodzi czas, że staję przed lustrem i myślę sobie: dzisiaj znowu będzie na twarz.. Krem, rzecz jasna ;) Bo gwoli wyjaśnienia, nie używam tego produktu codziennie. Otwieram pudełeczko, nakładam trochę na palce i wklepuję... Tutaj kończy się schematyczna historia.. Wszystko zależy od tego, czy w kremikowym kalendarzu wypada dzień "szczypię", czy "nie szczypię". Mam cerę mieszaną ze skłonnością do niedoskonałości i innego uprzykrzającego życie badziewia, troszkę wrażliwą.. Szczerze mówiąc na początku trochę męczyła mnie owa zabawa, która najwyraźniej sprawia kremikowi radość, bo trwa nieprzerwanie od grudnia 2012.. Oczywiście nie jestem masochistką i z tego co pamiętam dałam mu szansę na miesiąc. Po miesiącu zmęczona niekończącą się frajdą, zrezygnowałam i kupiłam inny krem. Zamieniliśmy się rolami i teraz ja mam dni "użyję" i "nie użyję". Znacznie częściej wypadają te "nie użyję cię", a że mam dobre serce, to jeszcze nie wyrzuciłam go do śmieci i wciąż zajmuje miejsce na półeczce w łazience.. (do czasu, już niedługo się skończy :cool: :D ) Nie jestem też wrednym babskiem i obiektywnie rzecz biorąc, dni, kiedy żyliśmy w szczęściu i zgodnie mogę podsumować tak: +delikatnie nawilżał, +matowił, +miał przyjemny zapach, +dobrze się rozprowadzał, +rozjaśniał - ma przyjemne, małe drobinki, +nie zostawiał tłustego filmu na skórze, +nie wysuszał, +cena była rozsądna Wszystko byłoby super, gdyby nie ta irytująca zabawa z podrażnianiem i szczypaniem. Z tego powodu daję ocenę tzw. "dość dobry". Raczej ponownie się nie spotkamy, lubię próbować nowych rzeczy i na pewno znajdę dla niego idealne zastępstwo :) Używam tego produktu od: grudzień 2012 - od czasu do czasu Ilość zużytych opakowań: prawie całe 1