Dax Cosmetics Balsam po opalaniu 3 w 1

Evka89
    16 czerwca 2010 o 21:16
    fajny, ale nie chłodzi
    plusy: +nawilża +szybko się wchłania +delikatny zapach +dobra cena - NIE CHŁODZI -nie pomoga skórze zaczerwienionej krótko po opalaniu -szkoda, że tylko 150 ml w sumie fajny też jako zwykły balsam :) Używam tego produktu od:tydzień Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    fuksjaa
    1 lipca 2006 o 18:41
    Dobry
    Balsam dobrze się spisywał - likwidował zaczerwienienia, lekko chłodził, ale średnio nawilżał. Kiedy trochę przesadziłam z pobytem na słońcu nie sprostał moim oczekiwaniom i nie nawilżył dostatecznie a to u mnie ma duże znaczenie. Plus za cenę, wydajność i zapach. Używam tego produktu od: sezonowo ;) Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 sierpnia 2005 o 22:03
    poprawny
    Kupiłam balsam z myślą o tegorocznych wakacjach, które spędzałam nad Polskim morzem. Smarowałam się nim zarówno po kąpieli jak i po opalaniu. W tej roli spisywał się dobrze - jeednak moja skóra nie była ani mocno przesuszona, ani mocno zaczerwieniona i podrażniona przez słońce. Balsam nawilża dostatecznie, szybko się wchłania, nie lepi się ani nie zostawia tłustego filmu. Jednak obawiam się, że na mocno przesuszonej i podrażnionej skórze mogłby się nie sprawdzić. Zapach ma mocno przeciętny - a ja lubię na lato te o świeżym bądź kwiatowym zapachu:) Ogólnie - niezły produkt, ale będę testować dalej inne:)Aha, jeszcze jedno - mała pojemność kosmetyku, przez co jest niewydajny!:(
    hecate
    12 lipca 2005 o 11:55
    sama nie wiem
    Balsam ktory ani ewidentnie nie szkodzi ani tez nie pomaga. Nie wiem gdzie jest to uczucie chlodu - fakt faktem nie bylam ostanio spalona sloncem ale zwyczajnie opalona i chcialam cos po kapieli slonecznej dla odmiany zimnego. Nic takiego nie udalo mi sie wyczuc. Czy przedluza opalenizne ciezko mi narazie stwierdzic bo musialabym go testowac na dluzsza mete. Natluszcza i nawilza skore opalona. Na bardzo spalona jak u mojej mamy mial taki sam wplyw jak kazdy inny balsam - mizerny. Wygodna buteleczka i fajny dozownik. Mojemu mezowi bardzioej sie podoba niz mi - glownie ze wzgledu na zapach ktory dla mnie jest okropnie banalny.
  • 9 lipca 2005 o 14:33
    niezły
    Kupiłam go w aptece po dniu spędzonym na gorącym słońcu, po tym jak właściwie spaliłam się :) To był 1. dzień opalania w tym roku. Balsam, który poleciła mi pani w aptece nie spełnia wszystkich swoich zadań. - nie daje żadnego uczucia chłodu ( byłam cała gorąca po takiej dawce słońca, a balsam prawie wcale nie zniwelował tego ) - nie wiem czy utrwala opaleniznę - nie zauważyłam szczególnych efektów - nie zapobiegł schodzeniu skóry Jeśli chodzi o jego plusy to : - bardzo dobrze nawilża skórę ( o wiele lepiej niż balsamy nawilżające, które do tej pory miałam), skóra pozostaje ładnie nawilżona i gładka - bardzo dobrze się go smaruje - bardzo szybko się wchłania - faktycznie natłuszcza, przez co ładna opalenizna zostaje wyeksponowana :)