L'Oreal Paris Elseve, Nutri - Gloss Cristal, Odżywka upiększająca do włosów długich i pozbawionych blasku

ELSEVE Nutri Gloss Cristal Odżywka Upiększająca 200ml

• 5 marca 2019 o 21:19
    Jest blask...
    Rzeczywiście upiększająca odżywka! Moje włosy dzięki niej są pełne blasku, takie mięciutkie... Wyglądają pięknie tak zdrowo, niezwykłe że dzięki niej można uzyskać taki efekt po jednym użyciu, jestem bardzo zadowolona z zakupu tej odżywki i jest na pewno moja ulubioną.
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Włosy wyglądają cudnie
    • Łatwo się spłukuje
    • Włosy łatwo się rozczesują
  • 14 czerwca 2018 o 15:26
    Porażka
    Produkt zakupiony po zachęcającym opisie producenta. Niestety żadna z obietnic nie została spełniona. Odżywka ma bardzo ładne opakowanie, dobrze się aplikuje. Jej konsystencja jest średnio gęsta, zapach całkiem przyjemny. I na tym koniec plusów... Odżywka niestety nie robi zupełnie nic na włosach. Włosy są nadal matowe, nie są odżywione, nie są nawet wygładzone! Totalne rozczarowanie, nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
    • brak wygładzenia
    • brak blasku
  • 13 kwietnia 2018 o 12:18
    Nici z obietnic
    Kupiłam i stosowałam razem z szamponem z tej serii. mam cienkie , kręcone włosy które były matowe po wielu zabiegach chemicznych. Maska ma ładny zapach, i jest wydajna to tyle z plusów. Włosy nie najlepiej się po niej rozczesywały, były tępe a po wysuszeniu nadal się puszyły. Nie zauważyłam obiecywanego blasku. Nie nawilżał ani nie wzmacniał. Włosy przy regularnym stosowaniu zaczęły mi się dużo szybciej przetłuszczać
    Zalety:
    Wady:
    • obciąża włosy
    • źle się rozczesują
    • puszą się
    • nie ma blasku
  • 13 lipca 2017 o 10:38
    Nie polecam
    Zakup tej odżywki to był duży błąd. Czułam ,że włosy po użyciu są ciężkie , w dotyku wręcz tłuste . Według producenta odżywka miała upiększyć włosy a robiła na odwrót. Nie polecam .
  • 9 kwietnia 2017 o 0:17
    Klapa goździk
    Moje włosy są suche i porowate. I niewiele odżywek daje sobie z nimi radę.. Niewiele. I ta również nie. Mam wrażenie, że nie zrobiła z nimi kompletnie nic. Jak miały być miękkie, tak nie były. Jak miały być błyszczące.. Tak nie były. Wszelkie zapewnienia producenta pozostały w strefie marzeń. Jedyny plus.. To że "odżywka" nie pogorszyła stanu włosów. Stanowcze i wielkie nie. Plusy: - brak? Minusy: - odżywka absolutnie nie zadziała w sposób o którym zapewniał producent (nie zadziałała wcale - jakbym jej nie nałożyła).