L'Oreal Paris Elseve, Nutri - Gloss Cristal, Natychmiastowa kuracja upiększająca

INES777
    5 lutego 2014 o 23:17
    Najlepsza z a całej serii
    Jest zdecydowanie najlepsza z całej serii natychmiastowych kuracji Elseve. Plusy - włosy naprawdę przpięknie się po niej błyszczą , nie potrzeba dodatkowych preparatów - działa błyskawicznie, nie trzeba czekać -włosy bardzo dobrze się rozczesują po jej użyciu - dla mnie bardzo wydajna, wystarcza na bardzo długo... - warta swojej ceny Minusy - produkt trzeba spłukać wodą natychmiast po aplikacji, kiedy zostanie na włosach dłużej stają się one zbyt obciążone i wyglądają na tłuste (ale cała seria się tym charakteryzuje). Dobrze jest też nie nakładać tej odżywki od samej nasady włosów, bo fryzura nie będzie puszysta, a nawet oklapła i "przylizana". Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 tubki
  • 6 sierpnia 2013 o 17:52
    Błyszczy
    LUBIE LUBIE LUBIE - nadaje włosom niesamowity blask i lekkość, po zastosowaniu stają się sypkie i aksamitne w dotyku - zapach piękny taki troszkę cukierkowy ale w połączeniu z różowym opakowaniem BOMBA ! ;) - nie obciąża - Zdecydowanie nie odżywia włosów - moim zdaniem zachowuje się jak typowy nabłyszczacz i to jest super sprawa przy długich włosach - Stosuję go na zmianę co dwa miesiące z innymi kuracjami , odżywkami itd i zawsze do niego wracam
  • 22 czerwca 2013 o 7:35
    Bardzo dobry produkt
    Mam włosy sięgające łopatek, często noszę upięte w kok lub związane w jakiś inny sposób, czasem naprawdę trudno mi je rozczesać, a ta odżywka jest niemal magiczna, zawsze ratuje w takiej sytuacji. Na początku używałam jej po umyciu włosów szamponem, ale teraz zaczynam od niej całe mycie i tę drugą metodę polecam. Wystarczy naprawdę odrobina nałożona na mokre włosy, kilka sekund rozprowadzania i już można spłukiwać. Nie należy zostawiać na dłużej, nie ma takiej potrzeby. Używam jej przed szamponem, żeby zapobiec ewentualnemu zostawaniu na włosach - mam wrażenie, że czasem była zbyt słabo spłukana i powodowała szybsze przetłuszczanie się. Podsumowując, główne działanie polega na tym, że naprawdę mała ilość (przez co jest bardzo wydajna), powoduje wygładzenie i rozplątanie się wszystkich kosmyków. Jeśli chodzi o jakieś dodatkowe efekty, to włosy są bardziej lśniące, ale nie mam z nimi dużego problemu, więc trudno mi tak naprawdę ocenić czy to efekt działania odżywki. Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe, 1 w trakcie
  • 1 czerwca 2013 o 11:29
    średnia
    cena jest chyba zbyt wygórowana... generalnie moje włosy były po nie miękkie i gładkie i bardzo łatwo się rozczesywały, ale trochę się rozprostowały, a z natury mam kręcone włosy... i mam wrażenie jakby się trochę rozjaśniły... nie podoba mi się jednak cena i to, że nie jest wydajna, no moje długie włosy wystarczyło jej tylko na kilka razy ;/ Używam tego produktu od: jakieś 2 miesiące temu Ilość zużytych opakowań: 1 (200 ml)
    ysd
    18 maja 2013 o 13:04
    Nabłyszczacz
    \'Odżywka\' świetnie sprawdza się jako nabłyszczacz: + ma cudowny zapach + poręczne opakowanie + włosy są pełne blasku ale nie sprawdza się tak jak obiecuje producent: - jest mało wydajna - włosy szybko się przyzwyczajają - nie odżywia Ogólnie nie polecam, są lepsze. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie