Perfecta Beauty Mask, Maseczka wygładzająca na twarz, szyję i dekolt `Kwasy AHA + sok z aloesu`

• 11 listopada 2016 o 18:21
    Kwasy, aha.
    Kupiłam 4 maseczki, aby przeprowadzić miesięczną kurację złuszczającą. Jedna saszetka wystarcza na tydzień. Codziennie wieczorem smarowałam nią twarz pozostawiając na noc do wchłonięcia. Ma postać lekkiego kremu. Przyjemnie pachnie. Jest wydajna. Zawiera w sobie kwasy aha. Zadziałała podobnie jak peeling enzymatyczny. Dzięki niej pozbyłam się suchych skórek. Dodatkowo oczyściłam twarz z podskórnych grudek. Pory się zmniejszyły. Twarz nabrała blasku. Wyrównał się koloryt. Przyjemna maseczka, za grosze. Polecam.
  • 17 października 2016 o 0:28
    Warto!!!!
    Ja kupiłam ją w sumie przez pomyłkę, ale nie żałuję. Taniutka, dostępna w wielu drogeriach, wydajna (mi wystarcza na 3 aplikacje), przyjemnie pachnąca, dobrze nawilża. Czasem do niej wracam. Nie uczula i nie podrażnia. Ja stosuję ją na noc. Mogę się jedynie przyczepić do opakowania, za którymi nie przepadam, mimo wszystko wolę tubki. Warto kupić, polecam.
  • 24 września 2015 o 9:00
    Świetna
    To jedna z lepszych maseczek/kuracji na noc jakie stosowałam. Zakupiłam dwie saszetki, które starczyły mi na 3 tygodnie stosowania. Maseczkę można pozostawić na całą noc dlatego zawartość saszetek przełożyłam do małego słoiczka i stosowałam jako krem na noc co dwa dni. Moja cera: * mieszana (już prawie od roku w kierunku suchej)*wrażliwa*z tendencją do zapychania*najbardziej przetłuszcza się w okolicach nosa* z bliznami potrądzikowymi Zalety: - bardzo przystępna cena - wydajność - idealnie nawilża - czasami aplikowałam ją na czystą twarz albo na serum z kwasami - rano skóra była miękka, rozjaśniona i wygładzona, a z każdą kolejną aplikacją wyglądała coraz lepiej - bardzo ładny zapach, taki świeży lekko słodki - dostępność - nie zapycha i nie powoduje wysypy stanów zapalnych - miła aplikacja, posiada taką kremową konsystencję - nie podrażniła mojej skóry, a moja cera ma do tego skłonności Wady: - brak Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: dwie saszetki
  • 8 lipca 2015 o 20:17
    bardzo dobra maseczka
    Mam cerę mieszaną ze skłonnością do zapychania. Maseczka działa na mnie bardzo dobrze. Buzia po niej jest czysta, miękka i napięta. Konsystencja kremowa, dobrze się rozprowadza, nie zapycha mnie, a to bardzo ważne!!! Wystarczy na kilka razy. Czasem używam maseczki zamiast kremu na noc, a czasem nakładam obficiej i chodzę w niej cały wieczór. Nie trzymam maseczek tyle ile zaleca producent, ale to zależy od cery, moja jest wytrzymała ;) To trzecia - po maseczce z gruszką oraz po tej z aloesem - z firmy Dax C. które bardzo lubię i polecam. Uważam że są bardzo dobrej jakości i na mnie działają rewelacyjnie. Cena ok, forma saszetki osobiście mi odpowiada, ale wiem że nie każdy lubi. Polecam!!! Używam tego produktu od: nie pamiętam, odkąd się pojawiła Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 29 marca 2015 o 12:14
    Za ciężka do mojej mieszanej cery
    Dostałam kilka saszetek tej maseczki w prezencie. Sama bym jej nie kupiła, bo nie lubię maseczek samowchłaniających się. Jak już dostała, to postanowiłam je zużyć. Jedna saszetka wystarcza na dwa razy. Ma gęstą, białą, trochę tłustą konsystencję. Zapach jest przyjemny, lekko owocowy, niedrażniący. Kosmetyk łatwo rozprowadza się na skórze, aloe bardzo długo się w nią wchłania. Stosując ją na noc należy zabezpieczyć poduszkę ręcznikiem. Jak dla mnie ta maseczka jest trochę za ciężka. Rano, skóra po niej jest tłusta, lepka i mocno błyszcząca. Fakt, skóra jest też bardziej gładka i miękka, ale to wszystko. Nie zauważyłam zmniejszenia widoczności porów, ujednolicenia kolorytu czy wygładzenia zmarszczek. Maseczka nie robi prawie nic, znam o wiele lepsze, więc do tej już nie wrócę. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: kilka saszetek