Lecher Techno, Thermal Care Spray chorniący włosy przed wysoką temperaturą

• 20 września 2012 o 17:37
    Fantastyczny, naprawdę
    Na moje włosy, które są zmęczone już tym prostowaniem, suszeniem, lakierowaniem i innymi zabiegami - działa fantastycznie. Nie przeciąża włosów. Dzięki niej są gładkie i lśniące, pomimo wysokiej temperatury. Stosowałam ten kosmetyk, gdy robiłam loki prostownicą - cudownie się kręcą, wyglądają bardzo naturalnie, zdrowo. Ten kosmetyk jest idealny pod prostownice, suszarkę. Polecam, zdecydowanie :) Używam tego produktu od: jakoś pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 27 maja 2012 o 22:58
    Polecam świetny pod prostownicę!
    Świetny produkt do prostowania włosów. Poleciła mi go moja fryzjerka ponieważ często używam prostownicy. Przy moich kręconych włosach muszę stosować kosmetyki ochronne, bo boję się że włosy będą w opłakanym stanie. Kosmetyk sprawdza się bardzo dobrze. Używam go od prawie roku no i moim zdaniem on działa. Włosy pomimo prostowania nie są przesuszone, ładnie pachną i zdecydowanie lepij się układają. Polecam naprawdę warto spróbować , cena nie jest wysoka a produkt działa zgodnie z przeznaczeniem (przynajmniej u mnie). Używam tego produktu od: około 1 rok Ilość zużytych opakowań: trzecie opakowanie
  • 8 maja 2012 o 0:42
    dobry, ale używałam lepsze
    Poleciła mi pani z hurtowni fryzjerskiej. Cena mnie odepchnęła, ale tak chwaliła, że uległam pokusie. Napiszę krótko, wydajny, włosy pięknie błyszczą, ale efekt prostowania nie utrzymuje się długo, mimo odżywki wygładzającej stosowanej na mokre włosy, potem na suche spray. Koleżanka wyczuła ładny zapach. Minusem jest to, że po nałożeniu włosyn wydaja się być sztywne. I ta cena- taka wysoka. Używam tego produktu od: 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: w trakcie butelki pierwszej