Oriflame Tender Care Cherry (Wiśniowy krem uniwersalny)

• 24 października 2015 o 19:18
    przydatny drobiazg
    To już któraś wersja zapachowa kremu uniwersalnego Oriflame. Wiśniowa odsłona jest zdecydowanie najlepsza ze wszystkich. Kremik/wazelina ma wiele zastosowań, bo można smarować nim: 1. spierzchnięte usta 2. otarcia przy nosie i ustach podczas kataru 3. suchą skórę na kolanach i łokciach 4. każde inne miejsce Kosmetyk chroni i przyspiesza regenerację naskórka, a do tego jest zamknięty w uroczym opakowaniu. Kosztuje niewiele i jest bardzo wydajny. MINUSY: Zapach wiśni szybko wietrzeje i krem łapie wtedy taką chemiczną nutkę, trochę kojarzącą mi się z zapachem szpitalnych korytarzy (czyli z lizolem). Jeśli chcemy stosować krem jako balsam do ust, to niestety opakowanie nie jest zbyt szczęśliwe (konieczność niehigienicznego grzebania paluchem w słoiczku) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    mikia20
    24 października 2015 o 18:12
    Jak ja kocham je jajeczka!
    Piękne, czerwone opakowanie ze złotym wzorem. Każde otwarcie to sama przyjemność - zapach wiśni jest intensywny, wyraźny, super owocowy. Zostawiłam sobie do specjalnie na zimę, żeby mi przypominał o lecie. Działanie pielęgnacyjne nie odstaje od innych wersji - to jest podstawa mojej kosmetyczki. Do ust, suchych skórek, podrażnień, natychmiastowo działa. Zawsze mam go obok łóżka. Niestety opakowanie nie jest higieniczne, więc do użytku raczej w domu. Cena wysoka, ale naprawdę polecam polować na jakieś promocje. Pomimo niepozornego opakowania dość wydajny. Używam tego produktu od: trzy miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 października 2015 o 11:23
    Kocham!
    W mojej torebce zawsze jest coś wazelinowego. Czy to z bielendy, z ziaji, nivea, a już z pewnością któryś z tender care z Oriflame <3 Po prostu cudaki! Plusy: - nawilża i natłuszcza usta - poręczny i elegancki - zmieści się do kosmetyczki, kieszeniu kurtki, do torebk - wszędzie - cuuuuuuuuuuudowny zapach Jakby dodawali do niego pędzelek bez konieczności &quot;maczania\' palucha byłabym wzniebowzięta! Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 11 sierpnia 2015 o 10:38
    Naj pod każym względem!
    Jeden w domu, jeden do torebki żeby zawsze mieć go przy sobie :D Drogi produkt, ale meega wydajny. Swietnie nawilża usta,a posmarowane nim obtarcia w kącikach ust lub zajady znikają po 2 dniach. Zapach- co tu dużo mówić... jak go czuję to odpływam :) Cudowna wisienka. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 2 do połowy,1 całe
    agateq
    26 kwietnia 2015 o 10:25
    wiśnia pełną gębą!
    Te małe zawiniątka od Oriflame są godne polecenia każdej z Was. Nawilżają usta, nadając im delikatnie zauważalny połysk. Zresztą są dobre nie tylko na wargi, ale i suche skórki przy paznokciach czy przesuszone łokcie. Krem pachnie wiśniowo, prawdziwie, nie sztucznie. Cena dość wygórowana, ale biorąc pod uwagę wydajność produktu - nomen omen - zjadliwa:) Używam tego produktu od: roku. Ilość zużytych opakowań: nie liczyłam, ale było ich co najmniej trzy.