Dove Purely Pampering Shea Butter & Warm Vanilla, Shower Gel (Rozpieszczający żel pod prysznic) (stara wersja)

• 13 stycznia 2015 o 13:29
    Cudowny zapach i konsystencja
    Żele pod prysznic Dove to rewelacja. Ten cudownie pachnie i pozostawia moja skórę gładka wrecz aksamitna. Do tego ma konstystencje ktora mi pasuje. Mam ochotę się nim myć i myć bez końca :) Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
  • 27 października 2014 o 15:08
    Nie powala
    Żel w ogole mnie nie zachwycił. Nie byłam jakos specjalnie rozczarowana, bo to przeciez zwykly zel pod prysznic, ale jesli mam go ocenic, to muszę stwierdzić, że jest bardzo przeciętny. Nie pieni się bardzo dobrze, jest dość niewydajny, opakowanie wg mnie nieporęczne, natomiast zapach nie przypomina wanilii. Używam tego produktu od: 3 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Summer
    24 sierpnia 2014 o 10:48
    Wszystko super oprócz zapachu
    <b>Zalety:</b> + wspaniała, gęsta, kremowa, miękka i w ogóle &quot;ach i och&quot; konsystencja + stosunkowo mało wysusza skórę, ale balsam i tak jest konieczny + mocno się pieni + wydajny + b. łatwo dostępny <b>Wady:</b> - zapach: nie pachnie dla mnie wanilią. Czuję 2 przeplatające się nuty: jedna to guma balonowa, a druga - zjełczały tłuszcz. No przykro mi, ale tak czuję. - cena Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: ponad połowa butelki 500 ml
  • 23 sierpnia 2014 o 14:26
    Prysznicowa perełka :)
    Gdy powąchałam zapach to wiedziałam, że to będzie jeden z ulubieńców ostatnich miesięcy. Żel jest kremowy czyli tak jak lubię, ładnie się rozprowadza, dobrze myje. Chętnie wróciłabym do niego. Konsystencja: jest białego koloru. Gęsta, kremowa, nie leje się. Dobrze się rozprowadza i szybko zmywa. Działanie: oprócz dobrego i relaksującego mycia pozostawia skórę ładnie nawilżoną i gładką. To prawdopodobnie dzięki konsystencji skóra nie jest wysuszona i ściągnięta. Tworzy się delikatna ale zbita piana, dosyć jej sporo ale nie osadza się na wannie. Dove stworzył żel godny polecenia :) Zapach: po powąchaniu w sklepie nie zastanawiałam się, że w domu mam już zapasy i powędrował do koszyka :) Jest delikatny, kremowy, podczas prysznica super rozprowadza się po łazience. Nie jest uciążliwy, sztuczny czy chemiczny. Opakowanie: najbardziej podoba mi się klips zamykający. Potrzeba trochę siły, ale nie połamiemy paznokci. Sama szata graficzna jest ładna, rzuca się w oczy, ale nie jest zaśmiecona. Opakowanie ma bardzo ładny kształt, smukła butelka łatwa do trzymania w kosmetyczce. Dostępność: kupiłam w Biedronce za około 4 złote. Plusy: - kremowa konsystencja - zapach - dobrze myje i pozostawia przyjemną w dotyku skórę - nie podrażnia, nie wysusza - cena na promocji - wydajny - ładnie zaprojektowane opakowanie Minusy: nie zgłaszam Używam tego produktu od: Ponad 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie 250 ml.
  • 22 sierpnia 2014 o 22:28
    Polecam z czystym sumieniem.
    Rozkosz. Miły zapach, kremowa konsystencja ,która ładnie się rozprowadza. Pieni się delikatnie.Dobrze się spłukuje. Nawilża wystarczająco(nie muszę stosować balsamu). Jednym słowem, spełnia swoją rolę.. Jedyny mały minusik ,to cena. Nie zawsze jest w promocji. Używam tego produktu od: 3 msc. Ilość zużytych opakowań: 3 op.duże