L'Oreal Paris Super Liner Black Lacquer (Eyeliner)

• 27 listopada 2015 o 17:25
    Dla mnie nie ma lepszego
    Jest to najlepszy eyliner ze wszystkich jakiech kiedykolwiek używałam plusy: - łatwy w aplikacji - głęboka czerń - bardzo trwały - nie odbija się na powiece - dostępna cena - idzie zrobić nim delikatna kreseczkę ale też grubą minus: - starcza na około 3 miesiące - nie dokońca wydajny ale w dostępnej cenie więc jest to jedyny i mały minusik Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 5, standardowej wielkości
    Elizka_
    31 lipca 2015 o 19:44
    Nie kupię ponownie
    + Łatwy w aplikacji, rzadko maluję się eyelinerem więc mam średnią wprawę, ale ten nie sprawiał mi żadnych problemów + Bardzo trwały + Fajny aplikator, który umożliwia namalowanie naprawdę cienkiej kreski + Błyszczący efekt dla mnie na plus, wygląda to według mnie ciekawie - Największy minus to wysychanie. Malowałam się nim raz lub dwa razy w tygodniu, a zasechł po miesiącu do tego stopnia, że nie dało się nim już nic namalować. Nie wiem czy wszystkie takie są, czy po prostu trafiłam na jakiś pechowy egzemplarz. Na pewno nie kupię go więcej właśnie ze względu na beznadziejną wydajność. - Przy namalowaniu grubszej kreski czasem odbijał mi się na powiece Używam tego produktu od: miesięca Ilość zużytych opakowań: jedno
    darmag
    15 kwietnia 2015 o 0:59
    Mój ulubiony
    Używam tego eyelinera codziennie i należy do moich ulubionych kosmetyków. Jest mega trwały, ma intensywny czarny kolor. Łatwo maluje się nim kreski. Na początku trochę drażnił mnie lekki połysk, jaki dawał na powiece, ale już się przyzwyczaiłam. Nie wiem, czy to kwestia sklepu, w którym kupuję, ale ostatnio zauważyłam, że dość szybko wysycha w opakowaniu.
  • 5 marca 2015 o 18:35
    Godny polecenia!
    Dostałam ten liner na urodziny i od tamtej pory jesteśmy nierozłączni! Używanie kredki zawsze mnie frustruje, przez to że odbija się na górnej powiece. Ten liner nie rozmazuje się, nie znika, nie odbija się. Po prostu jest. Jak rano, tak i wieczorem zachwyca idealną czernią. PLUSY: - trwałość - łatwość aplikacji (bez problemu uzyskamy każdy kształt, a klasyczną kreskę namalujemy już za jednym pociągnięciem) - intensywny kolor - łatwy do zmycia - przyjemny miękki aplikator-gąbeczka MINUSY: - cena (dość wysoka, ale czasem można upolować na promocji) - ostatnio po raz pierwszy od kilku lat szybko wyschnął w opakowaniu (produkt jednak kupiłam na promocji, więc ciężko mi stwierdzić, czy zepsuła się jakość produktu, czy długo leżał w sklepie...) Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 20 lutego 2015 o 16:10
    Ideał
    Bardzo trwały eyeliner idealny do moich "mokrych" powiek . Nie rozmazuje sie ,nie sciera, nie odbija sie na powiekach, intensywnie czarny. Jednak musze sie przyczepic do koncowki pedzelka/gąbki....ciezko nim zrobic rowna kreske...gdyby ta gabeczka byla twardsza to aplikacja bylaby latwiejsza Edit Niestety nie jest wydajny i po pewnym czasie w opakowaniu robia sie zaschniete płaty. Jednakze w dalszym ciagu Black Llacquer jest moim nr 1 . Używam tego produktu od: Dłużej niż 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: Więcej niż 1