Avon Clearskin, Oil Free Balancing Lotion (Lekki krem antybakteryjny)

• 28 listopada 2014 o 20:41
    nie był zły, nawilżał
    Jeden z nielicznych kosmetyków z serii Avonu, który na prawdę nawilżał. Pamiętam, jak jako nastolatka z ogromną ilością pryszczy i suchą skórą smarowałam się nim kilka razy dziennie, bo przynosił mi wielką ulgę. Z czasem niestety mnie uczulił i musiałam go zamienić na coś innego, jednak wspominam całkiem nieźle i gdyby był nadal dostępny to polecałabym dalej. Używam tego produktu od: używałam ok 2006 roku Ilość zużytych opakowań: całkiem sporo
  • 27 grudnia 2012 o 16:53
    nie bardzo
    Heh fajnie się patrzy na te stare kosmetyki których się używało 10 lat temu kiedy to miało się pierwsze syfki. Krem ani nie pomógł ani nie zaszkodził choć dla nastolatki która zmaga się z pierwszymi syfkami chyba i tak był dobry. Nie wspominam go jakos tragicznie a wręcz całkiem miło więc chyba cos w nim musiało być. Zastanawiam się tylko czemu pojawiają się tutaj komentarze w czasie teraźniejszym skoro tej serii nie ma juz 10 lat - jest nowa, a to są "zapomniane kosmetyki". Używam tego produktu od: juz nie uzywam Ilość zużytych opakowań: 2 butelki
  • 30 października 2012 o 19:54
    może być
    Po dłuższym stosowaniu zauważyłam niewielką poprawę cery. Niestety nie matowił co w moim przypadku (nie używałam podkładu ani pudru) było niedopuszczalne. Nie był najgorszy ale seria miała lepsze produkty. Używam tego produktu od: Kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 21 lutego 2012 o 0:58
    Nie, nie i jeszcze raz nie!
    Ten produkt kupiłam jeszcze w liceum, w akcie desperacji podczas walki z pryszczami i wągrami. To co wspólnie z tonikiem przeciw wagrom z tej samej serii zrobił z moją twarzą oddaje chyba najlepiej kawał "Twoja twarz czuje jeszcze wojnę..." :] Absolutnie nie pomógł, bardzo zaszkodził- wysuszył skórę, spowodował nasilenie zmian, zaognienie istniejących- na całe szczęscie w porę się opanowałam i wyrzuciłam to świństwo... Używam tego produktu od: używałam kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: połowa 1
    Veteran
    4 grudnia 2011 o 21:13
    NIE POLECAM
    Kupiłam i potem żałowałam straconych pieniędzy. Pierwsze kilka razy jego użycia ok. Następne użycia- skóra zaczęła mnie tak piec,że nie dało się wytrzymać. Używałam na noc, a po przebudzeniu miałam zbyt wysuszoną skórę. Ale stwierdziłam,że może tak ma być i wtedy coś zadziała- myliłam się, (nie miałam nie wiadomo jakich problemów z cerą, jedynie wągry na nosie i czasem jakieś krostki na czole). Połowa produktu poszła do kosza.