Avon Skin So Soft, Mineral Gems Glamorous Gold, Body Wash (Mineralny żel pod prysznic `Złocisty blask`)

• 7 lutego 2014 o 10:30
    Typowy średniak
    Kupiłam go z cenę 12,99 zł. Ma gęstą konsystencję, barwę złota z broktem, przyjemny zapach, dobrze się pieni, kąpiel z nim to przyjemność. Nie nalawilża rewelacyjnie, do tego jest nie wydajny, gdyż starczył mi na 3 tygodnie codzinnego uzytkowania, gdzie typowy żel strcza mi śednio na 5 tygodni, do tego cena także jest za wysoka ( kupiłam go na promocji w jednym z katalogów). Nie rozświetla skóry, bynajmniej ja nic takiego nie zauważyłam. Typowy śreniak, może być ale rewelacji nie ma. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 250 ml
  • 19 grudnia 2013 o 18:02
    Niezły
    Nie zaskakuje niczym i niczym nie zawodzi - myślę, że to najlepsze podsumowanie. Konsystencja jest fajna, żel się dobrze pieni, ma ładny, choć jak dla mnie troszkę zbyt intensywny zapach. Jest wydajny. Jeśli chodzi o drobinki - są maleńkie i widoczne tylko po przyjrzeniu się, więc osoby oczekujące spektakularnego rozświetlenia może rozczarować. Gdyby nie to, byłaby mocna czwórka. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 9 października 2013 o 12:31
    może być
    Kupiłam go razem z balsamem do ciała, kosztował ok 9-10 zł. Nie był specjalnie drogi , ale w cenie regularnej na pewno bym go nie kupiła. Myślę że za cenę, którą go kupiłam jest wiele innych żeli o wiele lepszych. +ładnie pachnie +dobrze się pieni +dobrze oczyszcza skórę +gęsty +wydajny -drobinki spływają razem z wodą -małe opakowanie -w cenie regularnej za drogi Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe
  • 18 czerwca 2013 o 18:53
    Znam lepsze
    Dostałam ten żel w prezencie w tamtym roku w okresie letnim. Nie powiem, byłam go bardzo ciekawa lecz bardzo szybko też się rozczarowałam. Plusy: - opakowanie - wydajny - dość dobrze się pieni Minusy: - wysusza - zdarzało mu się podrażnić skórę - dość wysoka cena - nie czuć zapachu na ciele - nie dostrzegałam tego efektu "blasku" Używam tego produktu od: Używałam latem 2012 roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
    iwa_m
    11 maja 2013 o 12:53
    Nie, nie, nie i jeszcze raz nie
    Nie mam dużych wymagań odnośnie żeli pod prysznic. Moim zdaniem produkt powinien mieć 3 podstawowe cechy: oczyszczać, ładnie pachnieć i dobrze się pienić. Niestety mineralny żel marki Avon nie spełnił ani jednego z moich subiektywnych kryteriów. PLUSY :) + konsystencja - gęsty, nie wylewa się z opakowania i za to otrzymał pół gwiazdki. MINUSY :( - nie oczyszcza ciała - myjąc się tym żelem odnosiłam wrażenie, że "ślizga" się on po mojej skórze, ale jej nie oczyszcza; - zapach - sztuczny, chemiczny, mdlący; - wydajność - należy wylać naprawdę sporą ilość produktu (mniej więcej wielkości orzecha włoskiego), żeby dobrze się pienił i wystarczył na umycie całego ciała; - wysusza skórę, - cena (na szczęście dostałam go jako gratis do innych zakupów, ale nie dałabym za niego nawet grosika). Używam tego produktu od: roku (raz na jakiś czas) Ilość zużytych opakowań: 1 (pierwsze i ostatnie)