Joanna Z Apteczki Babuni, Szampon wzmacniający do włosów cienkich, delikatnych i ze skłonnością do wypadania (nowa wersja)

meduzot
    11 czerwca 2015 o 18:03
    mocno wysusza
    Po pierwszych dwóch użyciach sprawdzał się całkiem dobrze jako szampon oczyszczający, ale w żaden sposób nie poprawiał kondycji moich włosów. Po jakimś czasie mocno je wysuszył, zaczęly się szybciej przetłuszczać, pojawił się łupież. Jeśli chcecie stosować ten szampon, używajcie go zamiennie z innym, bardziej \'nawilżającym\'. Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedna butelka
    elciag
    3 grudnia 2014 o 20:14
    bez efektu wow ale...
    Szampon nie powala ale ma cos w sobie. Bardzo delikatny, ładnie się pieni i pięknie pachnie. Jak na ziołowy szampon nie plącze włosów i nie ma większych problemów z rozczesaniem. Ostatnimi czasy mam problem z wypadającymi włosami - tu nie sprawdził się, nie zauważyłam większej poprawy, jednak jest inny efekt! Mianowicie włosy bardzo ładnie zaczęły się błyszczeć i stały się bardziej mięciutkie, jakby oczyszczone. Za to mocna czwórka!!!! Skończyłam 1 butelkę i tak naprawdę rezultaty zauważyłam pod koniec, myślę , że do niego wrócę i zastosuję dalszą terapię. *** ktoś niżej w recenzji pisał że szampon zmienił jej kolor włosów:) jakaś bzdura totalna, chyba że recenzentka miała farbowane włosy o czym nie wspomniała a logicznym jest że zioła zmieniają kolor. W takim jednak natężeniu na naturalnych włosach nie jest to możliwe. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 23 września 2014 o 20:03
    jak na ziołowy mało plącze
    Moje włosy są miedziano-brązowe hennowane,długie ze skłonnością do plątania. Na długości raczej porowatość średnia przy końcach duża.Raczej cienkie średniej gęstości. Plusy: -jak na ziołowy szampon mało plącze(najmniej ze wszystkich ziołowych jakie używałam) -dobrze oczyszcza -dobrze się pieni -zapach ok jak na ziołowy ale też bez zachwytu ;) -cena niska szczególnie na promocji -konsystencja w sam raz -włosy po użyciu są bardziej puszyste -możliwe że ograniczył wypadanie Podsumowując szampon poleciłabym wszystkim do wypróbowania,szczególnie że cena jest niska.Ja jestem z niego zadowolona.Co do wypadania to u mnie akurat ustało po używaniu tego szamponu ale stosowałam też subelementy i oleje hindyskie więc ciężko stwierdzić czy to jego zasługa.Nie daje 5 gwiazdek bo dalej szukam szamponu bez silikonów który nie będzie wcale plątał włosów i pachniał ładnie a nie tylko znośnie ;) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe 300 ml
  • 30 czerwca 2014 o 15:13
    Dobry
    -sprawia,ze wlosy sa puszyste \\n-wplynal na porost wlosow,ale po roku stosowania juz nie wplywa \\n-zmnienia troszke kolor wlosow przy dluzszym stosowaniu(mie przeszkadza mi to) \\n-wlosy lekkie \\nDobrze jest jesli uzywa sie go na przemian z innym szamponem. Uzywam go od 2 lat I nadal go bede stosowala. Mam wlosy cienkie delikatnie ze sklonnoscia do wypadania. Mozna powiedziec,ze ten szampon w jakims stopniu mi pomogl na porost.
  • 20 maja 2014 o 23:29
    Taki sobie
    Kupiłam ten szampon bo już miałam inny z Joanny tyle, że z serii Rzepa i postanowiłam spróbować ten z rozmarynem. Mam bardzo cienkie włosy ze skłonnością do wypadania i szukałam czegoś co je wzmocni. + szampon nie obciąża włosów + jako jedyny szampon z tych, które już używałam w ogóle nie plącze włosów i nie mam żadnych problemów z rozczesywaniem + wydajny + dobrze się pieni i spłukuje + dobrze oczyszcza włosy + nie uczula - nie są puszyste - średnio lśniące - zapach znośny choć nie mój typ - włosy jak się przetłuszczały tak się przetłuszczają - nie zauważyłam, żeby włosy mnie wypadały - zapach średnio wyczuwalny ( choć w moim przypadku to i dobrze, bo niezbyt mi przypadł do gustu ) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 mały