Sephora Professionel, Classic Angled Blush Brush Skośny pędzel do różu nr 40

Hani_a
    10 września 2016 o 22:30
    Niezły
    Pędzel ma wygodny trzonek, wygląda solidnie, włosie jest miłe i miękkie. Dobrze rozprowadza i blenduje róż, nie robi plam. Miło się z nim pracuje, niestety po myciu zaczął gubić włosie i systematycznie coś mi na twarzy zostawia. Jest to dość irytujące, zważywszy na fakt, że jest to średnio półkowy produkt i nie powinno się to dziać. Podsumowując efekt jest ładny, przyjemność z pracy również, gdyby nie gubił włosia byłby ideałem.
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    mikia20
    5 lutego 2016 o 11:57
    Jak inne pędzle z Sephory - niezniszczalny
    Ten pędzel ma już dobre kilka lat - używałam go na zmianę z siostrą, prałam, woziłam w walizce i ogólnie miał ciężkie życie. I dalej normalnie jest do użytku, jak gdyby nigdy nic. Zgubił dosłownie kilka włosków podczas prania, ze trzy mu się odgięły (co może być moją winą). Rączka wygodna, łatwo zmywalna, nie ślizga się w dłoni. Pędzel jest dość duży i puchaty, jego skośny kształt pozwala na ładne podkreślanie twarzy - szczególnie przy pełnych buziach jest to ważne, żeby róż/brązer nakładać nie okrągłymi plackami a ładnie modelować. Nabiera normalne ilości kosmetyku, radzi sobie z twardymi kamieniami, rozciera zadowalająco. Wydaje mi się, że jest z tych "twardszych" jeśli mamy na myśli włoski. Zawsze go mam w kosmetyczce. Polecam, inwestycja na lata. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 maja 2014 o 16:37
    Solidny
    Jestem bardzo zadowolona z tego pędzla. + dobrze wyprofilowany + idealnie leży w dłoni + włosie mięciutkie, nie podrażnia + bardzo ładnie dozuje róż + niekłopotliwy w myciu, opłukuje go ciepłą wodą z szamponem dla dzieci lub łagodnym mydłem i wszystkie zanieczyszczenia i resztki różu szybko spływają, Z innymi pędzlami w tej kwestii miałam raczej przykre doświadczenia, musiałam stać kilka dobrych minut przy umywalce, by pędzel dobrze wypłukać. + nie zauważyłam gubienia włosia jak inne Wizażanki. Może to kwestia egzemplarza? Ze swojej strony mogę tylko polecić :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 egzemplarz
  • 4 marca 2014 o 13:44
    z mankamentem
    używam go do aplikacji różu w kamieniu. sam pędzel wygląda b. dobrze, porządnie. jest lekki, wygodnie leży w dłoni. włosie jest naturalne, miękkie, nie podrażnia skóry twarzy, nie uczula. dzięki niemu nakładanie kosmetyku to czysta przyjemność - dobrze rozprowadza go na twarzy, nie zostawiam plam/smug. nietrudno nim rozetrzeć pigment albo zdjąć nadmiar. ewentualne opukiwanie w celu zdjęcia nadprogramowej ilości z samego pędzla też nie sprawia problemów. podsumowując - 3 ruchy i po sprawie, róż pozostaje na twarzy cały dzień. jedyny mankament to fakt, że gubi włosie, praktycznie codziennie. raz mniej, raz więcej. z czyszczeniem nie miałam kłopotów. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 listopada 2013 o 13:32
    okropny
    Nie wiem, czy trafiłam na jakiś badziewny egzemplarz, czy ten pędzel jest po prostu beznadziejny, ale: - gubi włosie na potęgę, zostawiając je na mojej twarzy - włoski są trudne do usunięcia, a razem z nimi zdrapuję róż :/ - jest nieprecyzyjny (to już raczej nie jest wina konkretnego egzemplarza) - jest wiele duuużo lepszych pędzli w tym przedziale cenowym i tańszych (np. Hakuro) Nie poleciłabym tego pędzla nikomu, zupełnie. Jedyny plus jest taki, że używam go długo (nie wiedzieć, czemu), a on nadal żyje i mimo zgubionego włosia - działa. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: pierwszy i ostatni