Pharmaceris T, Sebostatic Noc, Aktywny krem przeciwtrądzikowy na noc

• 17 stycznia 2017 o 21:43
    Polecam
    Jestem niesamowicie zadowolona. Krem widocznie zmniejszył wydzielanie się sebum, skóra stała się zatem mniej błyszcząca. Szybko się wchłania, nie powoduje u mnie żadnych zmian alergicznych. Skóra nie piecze, nie ma efektu "maski". Ogromny plus za zapach i konsystencję! :) Zakupiłam całą serię i postanowiłam obecnie podejść do sprawy kompleksowo. Cera po trądziku, wygląda znacznie lepiej. Na dzień jednak polecam dobry krem nawilżający
  • 6 września 2016 o 22:47
    Porażka
    Ten krem również poleciła mi pani dermatolog, Pozostawiał na skórze tłustą warstwę, nie robił nic, jeszcze mnie zapychał. Cała ta seria to porażka za wysoką cenę.
    Drogeria Super-Pharm
    mimi181
    12 stycznia 2016 o 19:12
    Super sprawa
    Bardzo dobry. Stosuję tylko na noc. Krem o lekkiej, nietłustej konsystencji. Dobrze się rozprowadza na skórze. Bardzo wygodna pompka ułatwiająca dozowanie dremu. Skóra z czasem staje się dobrze nawilżona, gładka, pory mniej widoczne. Kremik super za przystępną cene. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 50ml
    diugong
    24 kwietnia 2014 o 0:03
    Jedna wielka pomyłka
    Nie wiem dlaczego dermatolog polecił mi ten krem na delikatne zmiany na twarzy (nie mam trądziku, tylko wypryski itp. drobne problemy z cerą)... Na mojej skórze krem wydawał się bardzo tłusty, nieprzyjemny w rozprowadzaniu. Zapychał mi pory, nie nawilżał w ogóle. Starałam się nakładać cienką warstwę, a mimo to po nocy cała twarz świeciła mi się od czoła po brodę. Dla mnie była to wielka porażka. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od: Używałam przez rok. Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania, resztę wyrzuciłam.
    Shawna
    28 grudnia 2012 o 15:42
    i tak, i nie
    Krem kupiłam razem z kremem na dzień. Stosowałam oba równocześnie. Krem ma lekką konsystencję (jakby krem-żel), lekko zielony kolor, dobrze się rozsmarowuje na twarzy. Opakowanie z pompką - super! :) Świeży zapach, odświeża cerę. Czy działa coś na problemy z wypryskami? Na pewno szybciej się goją, ale nie wiem czy to działanie kremu na dzień czy na noc. Nie zapycha, więc też nie powoduje powstawania nowych. Jest to naprawdę leciutki kremik. Uzywałam go letem i jesienią. Zimą wolę na noc coś jednek coś, co bardziej mnie nawilży. Jest bardzo wydajny. Minusów jako takich nie widzę, bo to dobry produkt. Ale efekt działania nie powala na kolana :) Używam tego produktu od: 3-4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie