Revlon Vital Radiance, Soft Dimension Powder Shadow (Perłowe cienie do powiek)

• 30 sierpnia 2015 o 13:15
    Dobre na codzień
    Są to naprawdę delikatne cienie, dobre na codzień. Nie są mocno napigmentowane, w sumie wolałabym, żeby były bardziej napigmentowane. Na bazie, trzymały cały dzień. Kolory są dobrze dobrane. Na allegro, można je tanio kupić. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakwanie
    basdav
    27 kwietnia 2014 o 19:57
    Nój numer 1 wśród delikatnych, naturalnych cieni
    Pierwsze cienie dostałam od kuzynki. Wcześniej nie stosowałam cielistych cieni, raczej roziskrzone bronzy i srebra z Inglota. Jednak po pierwszych 2 użyciach zakochałam się w tej serii. Kolejne kupiłam przez allegro. Kolory są delikatne i cudowne, uwielbiam ich jedwabistą gładkość. Nakładam je paluszkami :-) i czuje się jak ... Jenifer Lopez. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie używania 3 kolorów
    Science
    30 maja 2013 o 15:59
    najlepsze
    Te cienie to jeden z kosmetyków bez których nie mogę się obyć. Zawsze mam je w kosmetyczne. Kolorystyka sprawdza się w makijażu "do pracy". + Bardzo szybko się je aplikuje, zarówno aplikatorem jak i pędzelkiem + Doskonałe przy porannym makijażu:) + Ich wielką zaletą jest niesamowita trwałość. Po nałożeniu nie muszę już robić żadnych poprawek + W ciągu dnia nie zbierają się w załamaniach powieki i nie zmywają + Kolor przez cały dzień pozostaje niezmieniony + Są bardzo wydajne + Matowe, neutralne kolory + Można je również wykorzystać do podkreślania brwi. Jeśli komuś zależy na podkreśleniu naturalnego wyglądu, na prawdę polecam!
  • 30 maja 2013 o 12:45
    Lubie to!
    Jestem fanką marki Revlon, więc nie mogło w mojej kosmetyczce zabraknąć tych cieni. Kolory są stonowane, nie zawierają dużych drobinek brokatu ani nic z tych rzeczy, więc delikatnie połyskują na powiekach. Bardzo łatwo się je nakłada, czy to przy pomocy aplikatora dołączonego do cieni, czy pędzelków. Stosuję je już od bardzo dawno i nie zauważyłam żadnych właściwości uczulających. Używam tego produktu od: KIlku lat Ilość zużytych opakowań: Jedno