Rexona Women, Crystal, Clear Diamond Spray (Antyperspirant w sprayu)

• 19 sierpnia 2015 o 13:53
    ŚREDNI.
    Kupiony w sytuacji podbramkowej, ponieważ zazwyczaj wyposażam się w antyperspiranty od DOVE - moje ulubione. Tym razem byłam jednak zmuszona brać, co było pod ręką, padło na Rexonę. + opakowanie poręczne i z ładną graficzną oprawą. + jest bardzo wydajna. + całkiem skutecznie maskuje przykry zapach potu, chociaż przyznam, że nie należę do osób, które pocą się intensywnie, wydaje mi się, że wydzielanie potu przez moje ciało jest umiarkowane, nawet przy wysiłku fizycznym. + jest łatwo dostępna, niemal w każdym sklepie chemicznym, a nawet w sieciówkach typu Biedronka. + cena. +/- zapach - ani ładny, ani brzydki, jest mi całkowicie obojętny. +/- nie potrafię się określić czy zostawia ślady, bo ciemnych ubrań nie noszę zbyt często, na kolorowych nie widziałam żadnych przebarwień, białe nie zżółkły. - przy pierwszym użyciu, bardzo ciężko jest wcisnąć tłoczek, można sobie połamać pazurki albo zetrzeć skórę. - bardzo intensywnie się rozpyla, jest duszący, drażniący - nie polecam astmatykom i osobom z chorobami ze strony układu oddechowego, najlepiej aplikować przy otwartym oknie. Bardzo przeciętny produkt, chociaż sprawdza się całkiem dobrze. Zdecydowanie wolę swoje sprawdzone DOVE. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Kanady
    9 maja 2015 o 13:22
    Tragedia
    Produkt w ogóle nie chroni przed potliwością, nawet zapach nie zachwyca. Jedynie opakowanie godne uwagi. +opakowanie -średni zapach -pozostawia plamy -brak skuteczności -brak ochrony przed potliwością i brzydkim zapachem Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    aknelam
    22 sierpnia 2014 o 14:03
    Uwielbiam go!
    Po pierwsze bardzo lubię zapach tego antyperspirantu. Po drugie spełnia swoje zadanie w 100%, nigdy po jego uzyciu nie poczułam się niekomfortowo, doskonale chronił przed potem i jego niezbyt przyjemnym zapachem. Może dlatego tak dobrze się u mnie sprawdza, bo nie pocę się nadmiernie i nie potrzebuję żadnych silnych antyperspirantów. Po trzecie czasem w promocji można znaleźć powiększone opakowanie w atrakcyjnej cenie. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 duże opakowania
  • 23 czerwca 2014 o 14:17
    kiepski
    Nie chroni w wystarczający sposób. Użyłam go ostatnio szykując się na imprezie i po kilku godzinach już czułam mokre pachy i zapach potu. Nie przypominam sobie antyperspirantu, który by mnie aż tak zawiódł. Poza tym cena, nawet w promocji, jest wysoka jak za taki bubel, bo kupiłam za jakieś 9 zł. Mało wydajny, dla mnie to akurat na plus, bo już się nie mogę doczekać, aż się skończy. Zapach mi się kompletnie nie podoba, ni to świeży, ni to kwiatowy, nie pachnie niczym szczególnym. Ogólnie nie lubię antyperspirantów w sprayu i ten jeszcze pogorszył o nich moje zdanie. Daję jedną gwiazdkę, bo faktycznie nie podrażnia oraz nie brudzi ubrań. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 16 maja 2014 o 21:48
    Niezawodny...
    Antyperspirantom Rexony jestem wierna od lat, ponieważ u mnie sprawdzają się najlepiej. Jego zapach określiłabym jako kwiatowo-owocowy. Stosowany codziennie nie podrażnia (nawet po goleniu), nie uczula, ani też nie zostawia białych śladów na ubraniach. Potliwość jest zmniejszona do minimum. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: powyżej 10