Pantene Pro-V, Gęste i Mocne, Odżywka (nowa wersja)

• 11 października 2013 o 12:01
    i tak i nie ale jednak tak ;)
    Zacznę od tego że wszystkie moje koleżanki miały na jej punkcie totalnego bzika. Wszystkie latały z zestawem szapom+odżywka i wychwalały pod niebiosa więc i ja uległam. Na pewno wielkim minusem jest to że bardzo obciąża włosy i szybko się przetłuszczają. Mnie uwiodła swoim zapachem który utrzymywał się na włosach nawet 2 dni! Nie wiem czy włosy stały się jakieś mocniejsze etc. ale za tym zapachem czasem tęsknię... Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    o1o1o1
    21 kwietnia 2013 o 18:04
    Uwaga na skład !!!
    Kupiłam tą odżywkę zachęcona nazwą "gęste i mocne".... Mam długie włosy i problem z suchymi końcówkami. Na początku było ok, tzn włosy się nie puszyła, ale cudów też nie było - w miejcach stosowania odżywki były jakby zmatowione, pomimo spłukiwania nadmiaru. Używałam tak chyba z 2 miesiące ale stan włosów (końcówek) by coraz gorszy, dlatego zaczelam tez stosowac inne maski bo nie wiedziałąm o co chodzi. Z włosów na końcach zrobilo mi się tzw napyuszone sianko - chyba jescze nigdy moje włosy tak źle nie wygladaly :/ W końcu wziełam tą odżywkę i zczełam czytać skład i uwaga CO DRUGI SKŁADNIK TO JAKAŚ POCHDNA ALKOHOLU. Także ja po zużyciu pół opakowania dziekuje z aten specyfik i ostrzegam. Plusów nie odnotowałam
  • 8 marca 2013 o 12:28
    Mnie się podoba:)
    Przyznam, ze jestem troszkę zaskoczona poniższymi negatywnymi recenzjami, ale rozumiem, ze komuś mógł ten produkt nie podpasować:) Ja wręcz przeciwnie jestem z tej odzywki bardzo zadowolona. Używam ją w duecie razem z szamponem tej samej serii i ten zestaw sprawdza się świetnie na moich włosach. Odżywka ma średniogęstą, białą konsystencję i ładny zapach. Wydajna, wystarczy kuleczka wielkości małej mandarynki, aby rozprowadzić ją na moich półdługich włosach. Bardzo ładnie wygładza włoski, są miłe i gładkie w dotyku, a jednocześnie mięsiste, grubsze. Nie obciąża, nie powoduje szybszego przetłuszczania. Fryzura długo zachowuje świeżość:) Jak dla mnie- bardzo dobry produkt:) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2-3 opakowania
  • 2 maja 2012 o 0:25
    Średnio
    Kupiłam odżywkę z nadzieją, że choć trochę wzmocni moje włosy.... to raczej była pomyłka. + zapach (uwielbiam zapach pantene) + dostępność + minimalnie pomagała rozczesać włosy (ale najtańsza też pomoże...) - wydajność a co za tym idzie : - cena (odżywka 200 ml starczyła na max 6 użyć więc za 10 zł się nie opłaca) No ale krzywdy nie zrobiła wieć jakaś tam gwiazdka się należy ;) Używam tego produktu od: tydzień? dwa? Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 23 kwietnia 2012 o 11:21
    Bardzo słaba.
    Odżywka prócz ładnego zapachu, za który otrzymała ode mnie pół gwiazdki, nie robi z włosami nic. Mam włosy suche, cienkie i zniszczone na końcach, lekko przetłuszczające sie u nasady, nakładałam więc odrobinę odżywki na końcówki, co niestety nie zapobiegło obciążeniu i nadmiernemu przetłuszczeniu (!). Za każdym razem kiedy skusze się na produkt Pantene, mam wrażenie że wszystkie działają tak samo, nie ważne więc czy użyję odżywki do suchych czy przetłuszczających się włosów. Jedyny efekt zaraz po zastosowaniu to mega gładkie włosy, ale tylko do momentu wysuszenia i na dodatek jest to uczucie którego nie lubię, uczucie śliskich, oblepionych silikonem włosów. Nie uzyskałam więc efektu gęstych i mocnych włosów, przeciwnie już przy myciu wypadło mi ich znacznie więcej niż dotychczas, a przez oklapnięcie wyglądały jakby było ich mniej. Używam tego produktu od: używałam ok. miesiąca temu Ilość zużytych opakowań: jedno