IsaDora Light Touch Natural Radiant Make - Up SPF 15 (Podkład rozświetlający do twarzy)

suzeta
    7 października 2013 o 16:32
    niczym krem bb.....
    Bardzo fajny podklad. Duza gama kolorow. Wieksza niz zwykle pojemnosc opakowania bo az 35 ml. Bardzo fajnie rozswietla twarz i ja nawilza nie przetluszczajac ja przy tym. Wydajny ze ho ho. Taki bardziej krem bb niz podklad . Idealnie zlewa sie z kolorem skory. Polecam bo jest naprawdę porządny. Kolejny moj ulubieniec z IS. Używam tego produktu od: od dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze w połowie.
  • 16 września 2013 o 12:40
    MILE ZASKOCZENIE
    Kupiłam przez przypadek w dodatku odcień HONEY i dawno tak miło się nie zdziwiłam. Podkład jest super, długo się trzyma, dobrze kryje. Mam dość jasną skóre, a mimo to ten kolor okazał się idealny. Nie ściera się i pozostaje na twarzy cały dzień. SZOK!!!. W dodatku lejąca się konstyntencja jest tutaj jak najbardziej na plus. Póki co jeden z najlepśzych jakie miałam. SZCZERZE POLECAM. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
  • 23 lipca 2012 o 15:05
    Fajny, ale słaby wybór kolorów
    To mój pierwszy podkład Isadory, strzelałam na ślepo ;) Na szczęście zakup w miarę się udał, produkt ma sporo pozytywnych cech: Nakładanie - bardzo łatwe i przyjemne, konsystencja jest dość rzadka, więc bez problemu rozprowadzam go palcami, nie zostawia smug i placków, po chwili stapia się ze skórą. Efekt na licu - co mnie zdziwiło przy tak lejącej formie, podkład całkiem nie najgorzej kryje, ujednolica kolor twarzy, lekko rozświetla, nadaje satynowe wykończenie. Nie podkreśla suchych skórek. Ma jednak wadę - z czasem zbiera się w załamaniach powiek, jeśli użyję cienia, to ten efekt jest zmniejszony, ale jeśli robię tylko podstawowy makijaż i cieni nie nakładam, po jakimś czasie muszę zetrzeć wałeczki podkładu z powiek. Poza tym jest nawet trwały - utrzymuje się w dobrym stanie jakieś 8 h. Wydajność - nic nadzwyczajnego, trochę się go zużywa. Opakowanie starczyło mi na jakieś 2 m-ce (porównałabym w tej kwestii do True Match L\'Oreala). Opakowanie - poręczne, łatwo dozuje się pożądaną ilość podkładu. Fajnie, że jako jeden z niewielu ma pojemność 35 ml. Cena - taaaaak, nie jest szczególnie przystępna. Nie jestem pewna czy tę cenę łagodzi fakt większej niż zwykle ilości kosmetyku. Kolory - to największa pięta achillesowa tego podkładu. Mało ich (6) i wydaje mi się, że niewiele się między sobą różnią. Jestem posiadaczką bardzo bladej cery, ale zwykle, przy innych drogeryjnych podkładach, najjaśniejszy odcień (albo drugi po najjaśniejszym) były dla mnie odpowiednie. Light Touch zakupiłam w kolorze 50 Nude i jest dla mnie dużo za ciemny. Ale przecież lato i jestem trochę opalona. Zima wyglądałabym w nim jak psychol wysmarowany marchewką. Podsumowując - podkład całkiem niezły, buzia wygląda w nim dobrze i zdrowo, ale ma kilka wyraźnych minusów, przede wszystkim gamę kolorystyczną, co sprawia, że raczej już u mnie nie zawita. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 21 kwietnia 2012 o 9:11
    długotrwały
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo przyjemny podkład. Mam co prawda zbyt ciemny jak dla mnie odcień 52 sand co nie zmienia faktu, że podkład mimo to fajnie stapia się ze skórą ! Inne plusy to zapach, którego ja nie czuję silnie. Buzia po nałożeniu fluidu jest wygładzona, trochę rozświetlona. Moje zaczerwienienia są zakryte bez użycia korektora. Konsystencja bardziej bogata niż np L\'oreala. Podkład nie znika z twarzy więc na większe wyjścia w sam raz. Nie trzeba go poprawiać. Wystarczy tylko utrwalić sypkim pudrem. Jest wydajny. Minus: -cena pełnowymiarowego opakowania w granicach 80zł -tylko sześć dość ciemnych odcieni Wart wypróbowania. Używam tego produktu od: ponad tygodnia codziennie Ilość zużytych opakowań: jedna miniturka 5 ml