Oriflame Hair X, Styling Heat Protection Lotion Termoochronny balsam do stylizacji włosów

• 6 stycznia 2015 o 17:45
    bardzo dobry
    Nie wiem jak działa na dłuższą metę, bo włosy prostuję raz do roku, staram się tez nie używać suszarki. Ale jak już nadejdzie ten dzień w roku to: balsam ma kremową konsystencję, nie obciąża włosów, ładnie pachnie zielonym jabłkiem. Używam tego produktu od: prawie dwóch lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 lutego 2014 o 13:37
    Cudo odkryte przypadkiem
    Poniewaz jestem konsultantka Ori, zeby nie placic za przesylke moglam sobie wybrac ten o to lotion w promocyjnej cenie. Bylam do niego sceptycznie nastawiona, mam wlosy przetluszczajace sie i boje sie cokolwiek innego niz odzywka nakladac bo po kilku godzinach nadaja sie do kolejnego mycia. Ale sprobowalam i jestem w szoku! jak na dosc tlusta konsystencje wchlania sie calkowicie w mokre wlosy a po wysuszeniu pozostawia uczucie jakby ochraniajacej powloczki. Plusy: *wydajny *ulatwia suszenie *wlosy gladko suna po prostownicy *nie przetluszcza *przyjemnie pachnie Zaluje ze wczesniej go nie odkrylam... Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 1 lutego 2014 o 0:56
    bardzo fajny, mile zaskoczona
    Bardzo spodobał mi sie ten balsam, nie znam składu bo w katalogu przeciez nie jest on napisany, ale i tak sie skusiłam. często lokuje włosy i kupiłam go aby chrnic przed ciepłem me włosy, no ale cóż, nie wiem czy w tej roli się spełnił, ponieważ używam go jako zwykłego balsamu bez spłukiwania :) Bardzo fajny, wygładza, nawilża włosy nie obciążając ich, nie skleja włosów. Na początku wydaje sie tłusty, ale w cale nie jest :P na włosach się wchłania. Ma bardzo przyjemny zapach, luię go :) Mozna używać do zabezpieczenia końcówek, ale tak jak juz mówiłam, wchłania się O.o Ja to lubię :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/5 jednego
  • 7 grudnia 2013 o 22:25
    Dobry
    Ponieważ w zimę wieczorem po kąpieli suszę włosy, aby w nocy nie było mi zimno w głowę, postanowiłam sprawić sobie jakąś termoochronę. Na pewno nie polecam nakładania balsamu na grzywkę - moja po zastosowaniu tego kosmetyku nie chce się układać, a włosy od rana sprawiają wrażenie przetłuszczonych. Stosowana na włosy od ucha w dół sprawdza się bardzo dobrze - nie obciąża, nie wysusza i dobrze chroni przed gorącym powietrzem. Jest też wydajny - wystarczy niewielka ilość na całe włosy. Próbowałam używać tego balsamu też na sucho podczas prostowania, ale moim zdaniem nie jest to zbyt wygodne, bo ciężko wtedy równomiernie nałożyć ten kosmetyk, a przy kontakcie z płytkami prostownicy strzela - do tego celu wolę jednak używać termoochrony w sprayu. Ogólnie kosmetyk przyzwoity, ale moim zdaniem nadaje się tylko do suszenia włosów, ewentualnie prostowania/kręcenia zaraz po suszeniu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 15 września 2013 o 17:23
    Rewelacja za niewielką cenę.
    Kosmetyków termoochronnych używam stale, bo moją stałą koleżanką jest prostownica. Nie wierzę w bajki, że drogie prostownice nie niszczą włosów. Doświadczyłam uszkodzeń gdy przy swoim najnowszym nabytku Diva Session miałam popalone końce bez użycia żadnego specyfiku ochronnego. Prostuję na 180 stopniach, więc jako nowy ochraniacz wybrałam balsam Oriflame. Nie spodziewałam się niczego szczególnego w tej cenie, a efekty okazały się naprawdę zjawiskowe. Wystarczy niewielka ilość by pokryć włosy, balsam ma fajny poślizg. Nie obciąża włosów i nie przyśpiesza przetłuszczania. Wystarczy jedno pociągnięcie prostownicą, włoski gładziutkie, miękkie i sypkie, idealne! I co najważniejsze balsam skutecznie chroni, nie mam żadnych uszkodzeń. Produkt na stałe u mnie zagości. Używam tego produktu od: 3 tygodniu Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania