Oriflame Giordani Gold, Volume Delight Mascara Pogrubiający tusz do rzęs

• 14 lipca 2017 o 19:53
    Zwykły tusz
    Szczoteczką z tuszu delikatnie dodaje objętości. Nie pozostawia grudek nie skleja ich. Niestety nie ma efektu Wow, raczej naturalne pogrubione rzęsy. Tusz utrzymuje sie około 5-6h
    U konsultantki
  • 20 września 2016 o 20:45
    Bardzo dobry
    Tuszu z Giordani Gold używam już od kilku lat i jak do tej pory mnie nie zawiódł. Ma gęstą szczoteczkę, a dla mnie to wielka zaleta. Nie skleja rzęs (aczkolwiek nakładam go zawsze cienkimi warstwami, czekając aż każda z nich lekko przeschnie). Cena jest dość wygórowana, więc kupuję go tylko kiedy jest na promocji. PLUSY + nie zostawia grudek + nie skleja rzęs + gęsta szczoteczka + wydajny + eleganckie opakowanie MINUSY - cena (nie kupiłabym go bez promocji)
    U konsultantki
  • 7 marca 2015 o 15:18
    Tusz dobry, ale bez szału
    Tusz kupiłam za 23zł u znajomej konsultantki, i tej ceny jest wart. Czerń jest czarna, a nie szara, szczoteczka jest spiralna, ale duża i z dość gęstym włosiem. Początkowo byłam średnio zadowolona z tego tuszu, ponieważ był zbyt wodnisty i sklejał rzęsy, przez co musiałam rozdzielać je inną szczoteczką. Potem jak juz troszkę przesechł polubiłam go, wydłużał rzęsy i ładnie je pogrubiał (podkręcenia brak). Pod koniec używania jednak wysechł już na tyle bardzo, że rzęsy po pomalowaniu co prawda nie były bardzo sklejone, ale brzydko już wyglądały, jednak to stało się dopiero po prawie 1,5 roku używania, więc można wybaczyć. Tuszu używałam naprawdę bardzo długo, ok. 1,5 roku, ale tusze z Oriflame mają do siebie długowieczność (jest to już mój któryś z kolei tusz z Oriflame). Podsumowując: tusz wart zakupu, chociaż zachwytu nie odczułam:) Używam tego produktu od: ok.1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    suzeta
    16 sierpnia 2014 o 20:01
    bdb ;)
    Mój ulubieniec obok Wondera i Supreme z Oriflame. Robi to co powinien robić dobry tusz. Ma baaardzo ładne i eleganckie opakowanie ( np. Supreme ma je bardzo brzydkie ). Da się go używać nawet 6 miesięcy i jest ok. A taki MF czy Loreal jest świetny....ale tylko przez miesiąc. No i cena na Allegro 20 - 30 zł z przesyłką....super. Polecam !!! Używam tego produktu od: Od kilku miesięcy. Ilość zużytych opakowań: pierwsze....ciągle " żywe " :)
  • 16 sierpnia 2014 o 19:34
    Rewelacja
    Cudowny! Minusów nie ma, no chyba,że to, że w rzadkich przypadkach przy posmarowanej kremem powiece może się odbić. Najlepszy jaki do tej pory używałam. Pięknie rozdziela, pogrubia i wydłuża rzęsy. Moje rzęsy nie są krótkie, ale po pomalowaniu uzyskuje efekt prawie sztucznych rzęs. Jestem zachwycona! W dodatku jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: prawie roku Ilość zużytych opakowań: jedno