L'Oreal Paris Triple Active Fresh, Żel - krem nawilżający do skóry suchej i wrażliwej

• 4 czerwca 2015 o 21:21
    Szału nie robi
    Całkiem fajny, ale szału nie robi. Ładnie pachnie, dobrze się wchłania, przyzwoicie nawilża, ot taki kremik bez efektu wow. Ani mi cery nie popsuł, ani nie poprawił. Jak nie znajdę lepszego to będę używać tego :) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
    zazwi27
    4 lutego 2014 o 14:51
    bardzo fajny kremik
    To moj pierwszy kremik z loreala, wybralam wersje fresh dla suchej i wrazliwej chociaz mam mieszana, ale w strone wrazliwej Kremik ma fajna konsystencje budyniowa, koloru bardzo jasnego rozu, bardzo szybko sie wchlania, skora jest mieciutka, i swietnie nawilza, kupilam go bo borykalam sie z okropnymi przesuszeniami, kazdy podklad wygladal okropnie, ten kremik ukoil sciagniecie, przesuszenie, nie zapchal mi skory, nie podraznil skonczylam i kupie ponownie jak bedzie w promocji, ja za swoj zaplacilam 5 funtow, starczyl mi na okolo 2 miesiace, podkradal mi go moj chlopak :) Używam tego produktu od: okolo 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno w calosci
    elciag
    29 grudnia 2013 o 12:00
    Za bogaty
    Używałam Triple Aktiv Day i byłam z niego bardzo zadowolona, więc zakupiłam taki na wypróbowanie i niestety nie jestem w stanie go skończyć. Krem okazał się za ciężki. Używam go tylko na noc bo na dzień za bardzo się roluję. Mam suchą skórę ale do mojego typu zupełnie się nie nadaje. Po nałożeniu mam wrażenie, że mam na twarzy maseczkę, nie wchłania się dobrze. Fajna konsystencja, gładko się rozprowadza, ładne opakowanie, słoiczek - to jego plusy. Nie umiem go pochwalić... Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    musiaxd
    1 lipca 2013 o 2:10
    Raczej do niego nie wróce
    Krem jako tako nawilża, ale niestety podrażnia i pozostawia na skórze warstewkę. Nie jestem pewna czy to od kremu ale mam troszkę gorszą cerę niż zwykle, więcej wyprysków. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 30 maja 2013 o 12:23
    Całkiem, całkiem
    Kilka lat temu do moich ulubieńców należały kremy L\'oreal z serii Happyderm, w szczególności krem-żel, który doskonale nawilżał moją skórę, nie pozostawiając na niej tłustego filmu. Od kiedy został wycofany, cały czas szukam jego godnego następcy. Duże nadzieję pokładałam właśnie w tym kremie. Zachęciła mnie jego formuła kremu-żelu oraz opinię, jakoby miał być rzeczywiście następcą kultowego jak dla mnie Happyderm. Korzystając z promocji -40% na pielęgnację twarzy, pobiegłam po niego do Rossmanna. Konsystencja kremu jest rzeczywiście lekka, może nie do końca żelowa, ale przyjemna w użyciu, pozostawia na skórze delikatne uczucie lepkości. Mimo to krem nakładany pod makijaż nie nawilża odpowiednio mojej skóry - w ciągu dnia widzę, że miejscowo robi się ona przesuszona, co sprawia, że od razu wygląda mniej estetycznie. Nałożony na noc daje zdecydowanie lepsze rezultaty. Odpowiednio nawilża i łagodzi podrażnienia, rano budzę się z świeżą, gładką i wypoczętą cerą. Cięższe kremy często powodowały u mnie zapychanie i pojawianie się przez noc przykrych niespodzianek. Tutaj nic takiego nie zauważyłam. Mimo iż nie jest to dla mnie krem idealny i uniwersalny, na pewno zużyję go do końca. Czy kupię ponownie? Być może, bo cena, zwłaszcza w czasie promocji (około 12 zł) jest bardzo zachęcająca. Myślę, że warto wypróbować. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego