L'Oreal Paris Triple Active Glow, Upiększający krem nawilżający SPF 15

• 7 października 2014 o 9:50
    Wg mnie godny polecenia do cery suchej i normalnej
    Do zakupu zachęcił mnie fakt iż krem posiadam filtr i fakt, że rozświetla. Na pewno opakowanie tez zrobiło swoje :D. Do rzeczy. ZALETY: -delikatny zapach -filtr 15 -ładne rozświetlenie które powoduje, że cera wygląda zdrowiej -higieniczne opakowanie -dobrze nawilża -wydajny -nadaje się pod makijaż (podkład lądował na nim po ok.45min.) -nie zapycha WADY: tu mam kłopot Używam tego produktu od: 2-3m-cy w okresie letnim Ilość zużytych opakowań: jedno (nawet rozciełam opakowanie by "wylizać" je :D)
  • 3 września 2014 o 10:41
    Nie dla mnie
    Kosmetyk przechodni ;) Zakupiony przez mamę, po kilku dniach wylądował u mnie. Razem z mamą jesteśmy zgodny, to nie kosmetyk dla nas. Krem ma przyjemną konsystencję, podoba mi się jego zapach. Opakowanie wygodne. Filtr 15 SPF, fajnie, fajnie, ale ... Krem podkreśla błyszczenie, nie zauważyłam też, żeby moja skóra była bardziej wygładzona i nawilżona. Zostawia na skórze lekki film, czasami lekko poszczypuje no i z pewnością pod makijaż w moim przypadku się nie sprawdził. Jestem na nie. +opakowanie +konsystencja +rozświetla twarz +posiada filtr +bardzo wydajny -lekko zapycha -pozostawia nieprzyjemny film na skórze -raczej nie wygładza -nawilża też średnio Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 standardowe
  • 16 czerwca 2014 o 14:01
    Kiepski
    Zakup eksperymentalny - mam cerę mieszaną, suchą, naczynkową, ze skłonnościami do wyprysków i zapychania. Krem jest wg mnie dosyć ciężki, chociaż możliwe, że po prostu odzwyczaiłam się od pracy z taką konsystencją. Zapach specyficzny, nie przyjemny (mi przeszkadza). Używam teraz tylko na policzki, szyję i dekolt. Pomijam nos, czoło i brodę, bo zapycha mi pory... Na pewno nie kupię i nie wiem czy jest to w ogóle dobry pomysł dla osób z jakimiś problemami cery.
    Molaaa
    4 marca 2014 o 11:54
    Niezły krem
    Moja skóra jest mieszana, w zimie staje się sucha, krem radzi sobie z nią świetnie cały rok. -przyjemny zapach -fajna konsystencja -łatwo się rozprowadza -nadaje skórze zdrowy blask, twarz wygląda na wypoczętą -zauważam lekkie upiększenie za sprawą opalizującego koloru kremu (uwaga krem nie posiada żadnych drobinek!!) -w lecie używam zamiast podkładu, jak dla mnie jest lepszy niż krem BB -posiada filtr spf15 -dobrze sprawdza się jako baza pod podkład -niska cena(!) dorwałam za 13,90 w Rossmanie -dobrze nawilża, ale nie spodziewajmy się obiecanych 48h :) Używam tego produktu od: czerwiec 2013 Ilość zużytych opakowań: 1 duże 50ml
  • 13 lipca 2013 o 23:01
    to, czego chciałam
    Krem jest świetny dla cery suchej. Doskonale nawilża,nie zapycha cery,lekki przyjemny,tani(za dobry krem 15zł,czy nawet mniej to nie dużo) Jest efekt świecącej się skóry, jak sama nazwa wskazuje GLOW-POBLASK,POŚWIATA. Nie jest on kremem matującym, więc logiczne, że nie uzyskamy efektu matowej cery. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jeden