NaturVital Sensitive, Conditioner Sage Moisturises & Adds Shine Szałwiowa odżywka do włosów nawilżająca i nadająca połysk

• 13 lipca 2016 o 13:24
    Naprawdę świetna
    Plusy: + naturalny skład + rzeczywiście nawilża + włosy są miękkie i gładkie + łatwo je rozczesać + przyjemny zapach + dobra konsystencja - nie za rzadka, nie za gęsta Minusy: - cena - dostępność (u mnie jest tylko w Naturze)
    Drogeria Natura
  • 2 maja 2016 o 21:17
    bardzo dobra!
    plusy: + można ją stosować na całej długości włosów, nie obciąza + ładnie pachnie, ziołowo +włosy są lekko nawilżone, śliskie, błyszczące Fajna lekka odżywka do codziennego użytku, jestem jak najbardziej na tak
    Drogeria Natura
  • 3 czerwca 2015 o 14:09
    dobra do codziennego użytku
    Moje włosy są cienkie, przetłuszczające się u nasady a jednocześnie skłonne do puszenia. Muszę je myć codziennie, po każdym myciu używam suszarki. Nakładam odżywkę poniżej linii uszu by nie obciążać włosów. Odżywka spełnia moje oczekiwania: nawilża, sprawia że są miękkie, łatwiej się rozczesują pomaga zwalczyć puszenie. Zwiększonej objętości nie zauważyłam. Zostawiałam na około 5 min. Jest to po prostu dobra odżywka do codziennego stosowania. Nie zawiera silikonów, parabenów i sztucznych barwników. Konsystencja raczej rzadka ale nie spływa z włosów. Nie ma problemu przy spłukiwaniu. Wydajność bardzo dobra, używam niemal codziennie od miesiąca i mam jeszcze pół opakowania. Cena wyższa niż innych drogeryjnych odżywek, ok. 17 zł w Naturze ale opakowanie jest duże i odżywka jest bardzo wydajna. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    hranOla
    22 lipca 2014 o 23:26
    Bardzo fajna odżywka
    Jedna z lepszych odżywek jakie miałam. Mam kręcone, sztywne, suche włosy. Plusy: - odżywia - ładnie nawilża - dociąża (co dla mnie ważne) - ma fajny skład minusy: - dostępność - cena Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 21 lipca 2014 o 10:34
    Dobra.
    Odżywkę kupiłam na promocji w Naturze -40%. W regularnej cenie nie zdobyłabym się na zakup odżywki, która nawet nie wiem jak działa :) Skład jest całkiem przyzwoity - żeń - szeń, szałwia (z której płukanki robi się, by włosy były wygładzone i bardziej proste), olejek jojoba... Naprawdę fajny. Konsystencja raczej rzadka, myślałam, że przez to odżywka będzie mniej wydajna, ale w sumie jej wydajność jest dość przeciętna (jak na moje włosy). Zapach jest taki ziołowy, nie jest jakiś piękny, ale grunt, że mnie nie drażni ;) Rzecz najważniejsza, czyli działanie. Włosy są, rzeczywiście, bardziej nawilżone, miękkie i w ogóle nie obciążone. Do tego łatwiej się rozczesują. To czego się obawiałam to zdolności prostujące szałwii występującej w składzie, bo nie chciałabym mieć prostych "łamańców" zamiast fal. Na szczęście włosy pozostawione do samodzielnego wyschnięcia, zachowują się jak powinny :) Zaś jeśli mam ochotę na większe wygładzenie i by były bardziej proste, to w ruch idzie suszarka, jednak czy odżywka jej to zadanie ułatwia? Mam wrażenie, że raczej nie, ale też tego nie utrudnia. Jak dla mnie minusami są cena regularna i dostępność (u mnie tylko w Naturze). Jeśli odżywka będzie kiedyś w tak obniżonej cenie, to na pewno skuszę się ponownie :) Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie (ale bliżej końca :))